Corsair Katar Pro kaç CPS yapar?

Sağ tık sol tıka göre sert. Başka farelere bak derim.

Kablosuz Katar Pro'nun sensörü kablolusundan düşük. G203 PWM 3325'den iyidir diye düşünüyorum.
G305 daha uygun flick için.
Hocam teşekkürler, doların gidişatı ortada fiyatı uygun olsa düşünmeden zowie mouse alacağım ama o kadar veremem bir mouse a maalesef.

Parmağımı tam üzerine yatırdığımda, kontrollü bir biçimde vurduğumda 3 Click yapıyor sol tık. Bana bir site at. Bu şekilde kaç CPS yaptığımın skorunu atayım.
Hocam teşekkürler, doların gidişatı ortada fiyatı uygun olsa düşünmeden Zowie mouse alacağım ama o kadar veremem bir mouse a maalesef.

Bu arada Zowie ec-2b kullandım. Kablosuz G305 vs ec-2b'mi dersen Ec'yi seçerim. Çok güzel bir mouse.
Zowie mouse fikrin varsa Wireless'den daha zevkli kullanması.

Önerebileceğiniz iyi bir mouse var mı peki :)

Rampage markasını önermiyorum pişmanım ama şu anlık sorun bende belki de bilmiyorum. Kablosuna dokununca direk mouse RGB falan gidiyor. Rampage Alpor mouse ama güzel mouse yine de butterfly efsane oluyor drag Click mükemmel oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage markasını önermiyorum pişmanım ama şu anlık sorun bende belki de bilmiyorum. Kablosuna dokununca direk mouse RGB falan gidiyor. Rampage Alpor mouse ama güzel mouse yine de butterfly efsane oluyor drag Click mükemmel oluyor.

Hocam bende Rampage kullanıyorum ama bir türlü 9 CPS geçmiyor 9 CPS'te anca deli gibi zorlarsam alabiliyorum.

your rank is​

rabbit!
☆☆

you clicked with the Speed of 8.0 CPS

40 clicks in 5 seconds

Normal tek parmağımla yaptım, Online Minecraft oynamıyorum.

your rank is​

tiger!

you clicked with the Speed of 8.6 CPS

43 clicks in 5 seconds

Hocam bende Rampage kullanıyorum ama bir türlü 9 CPS geçmiyor 9 CPS'te anca deli gibi zorlarsam alabiliyorum.
Hocam o rampage mouseden memnun iseniz rampage alpor almanızı şiddetle tavsiye ederim.Ben sadece mousede mağdurluk yaşadım sen rampage'den memnun isen kesin al.Kablosuna dokununca direk gidiyordu bu sorun sadece bendede olabilir.Rampage alpor öneririm.

Hocam o rampage mouseden memnun iseniz rampage alpor almanızı şiddetle tavsiye ederim.Ben sadece mousede mağdurluk yaşadım sen rampage'den memnun isen kesin al.Kablosuna dokununca direk gidiyordu bu sorun sadece bendede olabilir.Rampage alpor öneririm.
Yok hocam rampage sevmiyorum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı