Corsair link sıvı soğutmayı görmüyor

bixsi

Megapat
amv1wC.jpg

iksEt3.jpg

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta sistemime 2 parça upgrade yaptım. i7 6700K'dan i7 10700K'ya geçtim. MSI Z170A GAMING m7'den ASUS Z490-P Prime A geçtim. Parçaları değiştim format attım her şey tamam. Lakin bir sorun var Corsair link sıvı soğutma mı sıvı soğutma fanlarını görmüyor. İşlemci mi de görmüyor. Tam 20 tane Corsair link sürümü denedim hiçbirinde olmadı. Bazıları ASUS anakartlar da BIOS ayarlarından fan kontrolcüsünü kapatman lazım demiş. ASUS kendi fan kontrolcüsü aktifken Corsair link te görülmezmiş sıvı soğutucu. Çok bilgim yok ama araştırıp baktım ve kapattım. Sonuç yine aynı 3 gündür deli gibi buna uğraşıyorum. Bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi?

O soğutma suyunun sıcaklığı. Zaten iCue'deki işlemci sıcaklıklarıyla karşılaştırırsan anlarsın. İşlemci sıcaklığını Corsair Link desteklemiyor olabilir. İşlemci yeni nesil, yazılım eski bir yazılım. Bu yüzden göremeyebilirsin.

Anladım hocam. Peki Corsair sıvı soğutmam neden ICUE'da görünmedi acaba, Corsair link yükle diye mi? Çakışma falan söz konusu olur mu? Corsair linki kaldırıp deneyeyim mi ICUE'ye belki gelir sıvı soğutma.
Belki de sıvı soğutmam desteklemiyordur öyle de olabilir değil mi hocam?

Sıvı soğutman eski bir model. Bundan kaynaklı desteği olmayabilir.

Estağfurullah, güle güle kullan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı