Corsair Power tuşu açılmıyor

EraY Dnz

Hectopat
Merhaba iyi günler kasam Corsair Spec Delta Power tuşuna 1 kere basınca direkt açılmıyor bazen 4. basışımda bazen 2. basışımda bazen 8. basışımda falan açılıyor neden olabilir sizce neden kaynaklanıyor olabilir bilgisayarı yeni aldım sayılır 11 ay falan oldu alalı.

Ne yapmam gerek şu anda bir bilgisayarcıya gidip kablolarımı kontrol ettirmem lazım pek bilgili değilim bu konularda.

Anakartının alt tarafında 6-7 tane bağlı kablo var hafifce anakarta doğru ittirebilirsin. Eğer yapamam dersen bilgisayarcıya götürmen iyi olur. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burdanda bakabilirsin

Kasayı yan yatırıp güç tuşunun altındaki ucunda kabloları anakarta bağlı devre aksamını kontrol et. Tuşun altındaki mekanizma yerinden oynamışsa geri yerine yerleştirirsin. Bu işi yaparken kablolara zarar vermemeye dikkat et.

Hocam benim üçlü prizde sorun olabilir mi her gece yatmadan önce bilgisayarı kapatırken bilgisayarı kapatıp üçlü prizde bulunan düğmeyide kapatıyorum düğmedeki ışık hareket ediyor bir sorun işareti olabilir mi acaba yoksa LED'de mi sorun var düğmedeki @CJack60

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı