Bu PSU sipariş vermeyi düşünüyorum. Ana kartım B450M GAMING 24 pin bağlantısı var. PSU'da 24 pin demesine rağmen tek seferde 18 pin bağlantısı var. Ben bu PSU alırsam ana kartın 24 pinlik bağlantısını nasıl yapacağım?
Bu PSU sipariş vermeyi düşünüyorum. Ana kartım B450M GAMING 24 pin bağlantısı var. PSU'da 24 pin demesine rağmen tek seferde 18 pin bağlantısı var. Ben bu PSU alırsam ana kartın 24 pinlik bağlantısını nasıl yapacağım?
Anakartı kulanıyorum zaten 24 pinlik güç girişi var ancak PSU da karşılığı gelen 24 pin'i bulamadım.Anakartin yaninda bayağı kalin bir kablo gelecek. Onu anakartin guc kablo kismina monte edeceksiniz. Kesinlikle hiçbir PSU'da anakart guc baglantisi uyumsuzlugu olmaz. Hele de boyle bir PSU'da. Moduler bir PSU'dur bu, bulabileceginizin en iyilerinden.
Anakartı kulanıyorum zaten 24 pinlik güç girişi var ancak PSU'da karşılığı gelen 24 Pin'i bulamadım.
İşaretlediğin yer 28 pin yapıyor ama kafam karıştıİşaretlediğim yer anakart güç bağlantı kablosunun takıldığı yer. O kablonun anakarta giren diğer ucu 24 pin. Yani bir sorun yok.
Eki Görüntüle 674716
helvacı Merhaba. Görselde mavi işaretlediğim yere anakart güç kablosunu,Kırmızıya ekran kartı pinlerini,pembeye cpu, yeşile fan bağlantılarını ,sarıya power güç soketini taktım. Bu soketlerin hepsi aynı watt değerine mi sahip. Yeni PSU takmama rağmen oyun esnasında hala siyah ekran alıyorum ☹İşaretlediğim yer anakart güç bağlantı kablosunun takıldığı yer. O kablonun anakarta giren diğer ucu 24 pin. Yani bir sorun yok.
Eki Görüntüle 674716
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.