i5 3470 - GT 730 ile ETS 2 oynanır mı?

1080p ve en düşükte 30FPS göremiyor, hatta 720P'de anca görüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ETS 2 çok fazla grafik güncellemesi aldı. DX9 ile çıkan oyun, DX12'e kadar gitti. Eski sürümleri deneyebilirsiniz ama güncel Steam sürümü için GT 730'dan fazlası lazım.

En azından GTX 1050 tarzı bir kart.

Hocam benim eski karttı 750 Ti 1080p bilmemde 900p de orta yüksek ayarlarda 40 50 FPS veriyordu şu an 1060 6 GB var 2K'da oynuyorum yüksek ayarlarda.
İnternette ki bazı kaynaklara göre anca tahmin yürütebiliyorum hocam. Spesifik bazı grafik düşüren ayarlar oluyor illaki, tek tek kurcalamak lazım.

GTX 1060'a geçişinizde hayırlı olsun ama ETS 2'nin dışına çıkanca 1080P'de bile yetmiyecek.

İnternette ki bazı kaynaklara göre anca tahmin yürütebiliyorum hocam. Spesifik bazı grafik düşüren ayarlar oluyor illaki, tek tek kurcalamak lazım.

GTX 1060'a geçişinizde hayırlı olsun ama ETS 2'nin dışına çıkanca 1080P'de bile yetmeyecek.

Hocam ileride değişirim büyük ihtimalle şu an CS PUBG vesaire oyunlara gayet yetiyor işlemci Ryzen 5 5600X onunda büyük katkısı var rekabetçi oyunlara RAM da 32 GB.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı