Custom ROM Redmi Note 10 Pro 33W hizli şarj olmuyor

Hocam onu nereden flashladınız, uygulama üzerinden mi? Öyle ise telefona yedeğini aldığınız boot.img dosyasını flashlayın. Magisk'ın verdiği rootlu boot.img dosyasını ADB ile flashlamıştım diye hatırlıyorum ben. Bir sorun çıkmamıştı, tabii TWRP ile de yapabilirsiniz.
Videoda anlatilanlarin aynisini yaptim. Yusuf'un yaptigi gibi bende adb ile flashladim. Simdi orijinal boot.img'i de flashlamayi denedim fakat maalesef hala ayni.

Recovery'e girip kontrol ettigimde ise internal storage'im tamamen bos, hic yokmus gibi gozukuyor.

@artik 72 yasindayim
Veriler şifrelenmiş olabilir o yüzden de öyle gözüküyordur belki.
Temiz bi' kurulum geçip o sırada modülü kurmak daha sağlıklı olabilir. Telefonun fastboota atması da normal, deneme yanılma yoluyla ilerliyoruz çünkü.
Kontrol ettim fakat herhangi bir sifreleme yoktu. Ne yaparsam yapayimda surekli fastboot'a atiyordu. Sanirim magisk'in verdigi boot'u yazdirirken bir yanlislik olmus olmali. 2-3 haftalik verilerimi kaybetsemde stock rom'a dondum. Dediginiz gibi temizden almam daha mantikli olabilir. Tesekkurler ^^

Videoda anlatilanlarin aynisini yaptim. Yusuf'un yaptigi gibi bende ADB ile flashladim. Simdi orijinal boot.img'i de flashlamayi denedim fakat maalesef hala ayni.

Yusuf İpek'te RN10 Pro kullanıyor yani onun seçtiklerini sizde seçtiyseniz sorun olmaması lazım aslında.

Kontrol ettim fakat herhangi bir sifreleme yoktu. Ne yaparsam yapayimda surekli fastboot'a atiyordu. Sanirim magisk'in verdigi boot'u yazdirirken bir yanlislik olmus olmali. 2-3 haftalik verilerimi kaybetsemde stock rom'a dondum. Dediginiz gibi temizden almam daha mantikli olabilir. Tesekkurler ^^
Ama önceki boot.img'i attığınzda da düzelmediyse bence magisk ile alakalı değildir, başka birşeyden ötürü sıkıntı çıkmıştır diye düşünüyorum eğer yedek aldığınız boot.img doğru ve sıkıntı yoksa.

Yusuf İpek'te RN10 Pro kullanıyor yani onun seçtiklerini sizde seçtiyseniz sorun olmaması lazım aslında.

Ama önceki boot.img'i attığınzda da düzelmediyse bence magisk ile alakalı değildir, başka birşeyden ötürü sıkıntı çıkmıştır diye düşünüyorum eğer yedek aldığınız boot.img doğru ve sıkıntı yoksa.
Aslinda Redmi Note 10 Pro icin yani sweet olarak dogru boot img kullandim ama neden boyle yapti bilmiyorum. Su an stok roma donup recovery'i actigimda @Umut Nas'in dedigi gibi bu sefer nedense veriler sifrelenmis. Cihazda hicbir sifre falanda yok. Bunu cozmeden custom rom'da atamiyorum.

@artik 72 yasindayim

Şifrelemeyi kaldırmak için format data yapıyorduk diye hatırlıyorum.
Adım 2:
TWRP'ye girip Wipe kısmından Format Data yapalım. (Cihaz içindeki veriler gözüküyorsa yapmaya gerek yok.)

18_04_4797upper.png

Adım 3:
TWRP'yi yeniden başlatın. Reboot sekmesinden Reboot Recovery seçeneğini seçebilirsiniz.

18_05_1335upper.png

@artik 72 yasindayim

Şifrelemeyi kaldırmak için format data yapıyorduk diye hatırlıyorum.
Tam cihaza tekrar stock rom atmistim simdi kontrol ettim ve duzelmis. Eger format data calismazsa direkt cihaza tekrar rom atabilirler. Ama ilginc sekilde neden ilk stock rom attigimda cihaz kilitlendi bilmiyorum.. Simdi sira sizin TWRP ile root atma yonteminizi uygulamakta. 🥰

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı