Corsair RM750X 80+ Gold PSU yanar mı?

Sayargaming

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, size sormak istediğim bir konu varda. Ben şimdi Corsair'in bu PSU sunu yani Corsair RM750X 80+ Gold sertifikalı PSU alıcağımda PSU yanması gibi bir sorunla karşılaşır mıyım? Şikayeti olan çok kişi duydum. Beğeneni olanda çok kişi duydum, kafam karıştı. Bir de sizden bir cevap almak istiyorum dilerseniz.🥰
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayeti olan çok kişi duydum.

Dünyanın en kaliteli modellerinde bile pek çok şikayet bulursunuz. Herhangi bir ürünün 1 yıldızlı yorumlarına bakmanız yeterli. Özellikle bağımsız inceleme yapanlar tarafından bir şey raporlanmadığı sürece böyle şeylere itibar etmeyin.

PSU yanması gibi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Bunun için inanılmaz şanssız olmanız lazım. Herhangi bir markanın modelinde çok düşük ihtimal de olsa bozulma meydana gelebilir.

Onun dışında sanırım şundan bahsediyorsunuz:

2018 modeli bu 2021 değil. Gayet kaliteli bir ürün ama daha ucuza şu daha iyi bir tercih:

Sessizliğe çok önem veriyorsanız RM750x alın. Ölüm sessizliğinde çalışıyor çünkü cidden.

C750 Kullanıyorum ben NZXT'nin. Çok memnun kaldığım bir psu açıkçası. Öneririm.

Bende RM750X tam moduler modeli var, bir tanidigimdan sifira yakın almıştım. İki yıl kadardir kullanıyorum. Oturduğum bölge fiber internet altyapısı bile olmayan çok eski bir mahalle ve müstakil bir evde yaşıyorum. Yaşadığım bu bölgede elektrik dalgalanması gibi bir problem yok ve ayrıca evimizin elektrik altyapısıda gayet iyi ama hava çok sıcak olur elektrik gider yağmur yağar elektrik gider yani çok fazla elektrik kesintisi yaşıyoruz. Bende kullandığım bu sürede tabiri caizse anasını belledim bu PSU'nün. Bu kadar zor şartlarda çalışmasına rağmen bir gün tık demedi bir gün ısınıp fanini acmadi. Kötü bir PSU kullaniyor olsaydım ilk yilinda bozulacakti bundan eminim. Uzun lafın kısası ben deneyimlerimi anlatmak istedim ve gerçekten çok güvenilir bir PSU olduğunu soyleyebilirim.

Niye yansın ki? Dünyanın önde gelen PSU markalarından biri. Hadi örnek olsun, 3 senedir giriş seviyesi Corsair PSU kullanıyorum, taş gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı