Corsair RMA süreci nasıl işliyor?

RPchepfoxCS

Hectopat
Corsair'in aldığım kasa ile gelen CX750F PSU'da 1 ay önce ses geldigini fark ettim. Oyuna girerken 5-10 snlik yüke girdiği için tahminimce bobin cızırtısı geliyordu Corsair RMA'ya mail attım. Gerekli belgeleri ve sorunu videolu şekilde ilettim. 3 hafta sonra bugün bu mail geldi, ücretsiz bir şekilde daha üst modeli olan Corsair RM750 vereceklerini belirttiler. Daha önce deneyimi olan varsa yardım ederse sevinirim. Adres istediler verdim şu anlık bekliyorum. Elimdeki ürün istemediler anladığım kadarıyla doğru mudur? Yeni gelecek olan PSU'ya herhangi bir kargo, gümrük ücretini ben mi vereceğim?

Screenshot_20221012-162549_Gmail.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizinle paylaşılan Template'i doldurduysanız açık adresinize DHL ile kargo teslim edilecektir. Herhangi bir gümrük vergisi ile karşılaşacağınızı düşünmüyorum.

Ürününüzün garanti kapsamında olduğunu ama sanırım stok uygunluğu bulunmadığı için RM750 ile değiştirilebileceğini belirtmişler. RM750'nin sizin için yeterli olup olmadığını ilgili konuda belirtebilirsiniz. Açık adresinizi ve kişisel bilgilerinizi de paylaşırsanız süreç hızlı ilerler.

Dosya Ekleri

• 1665642041800.png
    1665642041800.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 62
Onlar karşılıyor genelde ama sorabilirsiniz bunu.
3 hafta da anca cevap verdiler yoğunlar sorsamda büyük ihtimal ürün gelince cevap gelir

Sizinle paylaşılan Template'i doldurduysanız açık adresinize DHL ile kargo teslim edilecektir. Herhangi bir gümrük vergisi ile karşılaşacağınızı düşünmüyorum.

Ürününüzün garanti kapsamında olduğunu ama sanırım stok uygunluğu bulunmadığı için RM750 ile değiştirilebileceğini belirtmişler. RM750'nin sizin için yeterli olup olmadığını ilgili konuda belirtebilirsiniz. Açık adresinizi ve kişisel bilgilerinizi de paylaşırsanız süreç hızlı ilerler.
Bilgi için teşekkürker. adresimi detaylı verdim rm750 benim için yeterli olduğunu belirttim

Corsair'in aldığım kasa ile gelen CX750F PSU'da 1 ay önce ses geldigini fark ettim. Oyuna girerken 5-10 snlik yüke girdiği için tahminimce bobin cızırtısı geliyordu Corsair RMA'ya mail attım. Gerekli belgeleri ve sorunu videolu şekilde ilettim. 3 hafta sonra bugün bu mail geldi, ücretsiz bir şekilde daha üst modeli olan Corsair RM750 vereceklerini belirttiler. Daha önce deneyimi olan varsa yardım ederse sevinirim. Adres istediler verdim şu anlık bekliyorum. Elimdeki ürün istemediler anladığım kadarıyla doğru mudur? Yeni gelecek olan PSU'ya herhangi bir kargo, gümrük ücretini ben mi vereceğim?

Eki Görüntüle 1542584

Sana yenilenmiş ürün verecekler bana 0 ürün aldım yenilenmiş ürün gönderdiler sakın gönderme parcaları tamir görmüş ürünü sana gönderecekler ben pişmanım üstüne üstlük 1 yıl garanti veriyorlar o ürüne parçaları onarım görmüş sağlammı onlar bile bilmiyor sakın böyle bir hata yapma.

Sana yenilenmiş ürün verecekler bana 0 ürün aldım yenilenmiş ürün gönderdiler sakın gönderme parcaları tamir görmüş ürünü sana gönderecekler ben pişmanım üstüne üstlük 1 yıl garanti veriyorlar o ürüne parçaları onarım görmüş sağlammı onlar bile bilmiyor sakın böyle bir hata yapma.
Ürünü ben göndermiyorum psu bende kalıyor. Direk bana yenisini gönderecekler.

Benzer sorun bende de var, bende de fanlar arızalandı. Sana yeni ürün gönderdiler mi ,ne oldu sonuç?
Evet sıfır kapalı kutu rm750 verdiler. Elimdekinide gönderdim. Fakat artık tr ye destek vermiyorlar. Çoğu kişinin rma kaydını iptal ediyorlar tr de olanlar için geçerli. Gümrük vergilerinden dolayı. Şansını dene. 1 hafta önce yine corsair fandan dolayı rma açtım. Bir-kac kişi iptal oluyor tr desteği kestiler dedi. 1 hafta sonra mail geldi sıfır fanı gönderdiklerini belirttiler. Şuanlık kargoyu bekliyorum. Sorun varsa yazın ama %90 ihtimal iptal edeceklerdir.

Evet sıfır kapalı kutu RM750 verdiler. Elimdekini de gönderdim. Fakat artık TR'ye destek vermiyorlar. Çoğu kişinin RMA kaydını iptal ediyorlar TR de olanlar için geçerli. Gümrük vergilerinden dolayı. Şansını dene. 1 hafta önce yine Corsair fandan dolayı RMA açtım. Bir-kac kişi iptal oluyor TR desteği kestiler dedi. 1 hafta sonra mail geldi sıfır fanı gönderdiklerini belirttiler. Şu anlık kargoyu bekliyorum. Sorun varsa yazın ama %90 ihtimal iptal edeceklerdir.

Fan için açtığın RMA'nın tam olarak linki varsa verebilir misin? Bende açtım fan için 15 gün oldu cevap vermediler, iptalde etmediler yanlış yeremi açtım acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı