@Quarit bu yazı bu konuya yazılması gereken bir mesaj değil. Madem eksik veya hata görüyorsunuz konusunu açın, fikrinizi belirtin. Diğer kullanıcılar da sizin gbi mi düşünüyor görelim.
Moderasyonun göremeyeceği bir yere böyle şeyler yazıp atıp tutarak ne forumu düzeltebilirsiniz ne de rahatsızlığınızı giderebilirsiniz.
Daha önce Corsair'ın hem faresini hem klavyesini kullanmış biri olarak söyleyeyim. Corsair yazılım konusunda üzmez, gayet kullanışlı bir arayüzü var.
Kullanmayanların yorum yapma konusu daha önce K70 MK.2 klavyesi için de konu olmuştu, o zaman olanı söyleyeyim; ben Strafe MK.2 kullanıyordum, K70 MK.2'nin ikizi deseniz yeridir o kadar benziyor sadece birkaç yerden kısılmış veya değiştirilmiş ucuz versiyonu. Kullanmayanlar çok övüyordu, kullanan bir arkadaş da deneyimlerini öfke kusarak paylaşmıştı. Hocam klavyeyi oyun oynarken afedersiniz ama hayvan gibi kullanırsanız tabi keycapler kırılır. Corsair'ın bu konuda bir eksiği yok, malzemesi kalitesiz değil, destekleri ve servisi de gayet iyi çalışıyor. Forumdan öğrenebilirsiniz. Ben bu zamana kadar Corsair kullanıp da nalet gelsin memnun değilim diyen görmedim.
Elinize uyacağınız düşünüyorsanız Corsair pişman etmez. Bütçenizi arttırabilirseniz tavsiye ederim.