Peki bu kasayı alıp yanına 2 fan daha alırsam. Birini ekzosa diğerini öne takarsam 2 ön 1 eksoz fanıyla yeterli soğutma sağlar mı sizce?
Incehesap indirimlerinde 530a görmüştüm 2 fan da ekleyince 600 gibi bir şeye getirebileceğimi düşünüyorum. başka bir şey indirime girerse tabii ki onu seçerim ama bütçe kısıtlı olduğundan bunu almak durumundayım.@Katara illa bu kasayı alacaksanız dediğiniz yöntemi yapmalısınız ancak başka modellere yönelmekte fayda olduğunu düşünüyorum.
Güç kaynağı ile birlikte değil mi? Eğer öyleyse almanızı öneririm, içerisinde olan güç kaynağı da kaliteli bir modeldir. Corsair'in VS serisinde 550W 80+ bir modeli. Biz de forum içerisinde sık sık öneriyoruz.Incehesap indirimlerinde 530a görmüştüm 2 fan da ekleyince 600 gibi bir şeye getirebileceğimi düşünüyorum. başka bir şey indirime girerse tabii ki onu seçerim ama bütçe kısıtlı olduğundan bunu almak durumundayım.
Evet 550w 80+ vs550 psu ile birlikte.Güç kaynağı ile birlikte değil mi? Eğer öyleyse almanızı öneririm, içerisinde olan güç kaynağı da kaliteli bir modeldir. Corsair'in VS serisinde 550W 80+ bir modeli. Biz de forum içerisinde sık sık öneriyoruz.
Peki bu kasayı alıp yanına 2 fan daha alırsam. Birini ekzosa diğerini öne takarsam 2 ön 1 eksoz fanıyla yeterli soğutma sağlar mı sizce?
Bana yeterli olacak gibi geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.