Çözüldü Corsair Spec Delta fan sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Proposition Joe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar bugün sistemimi topladım anakartım B450M S2H kasam Spec Delta. Ancak fanların bağlantılarını yaptım ve çoklayıcıyı SYS fan veya LED fan kısmına taksamda arkadaki fan ve öndeki 3 fandan 2'si çalışmıyor sadece önde en alttaki fan sorunsuz bir şekilde çalışıyor doğru bağlantıyı nasıl yapabilirim?
Bir de son olarak elimde Ryzen 5 1600 var henüz GPU almadım. Gpusuz olarak sadece sistemi test edebilmek adına sistemi Boot edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
RGB kabloların üstünde bir ok yönü olduğunu göreceksin. O ok yönü kasada assagaya bakacak, kablo birlesimlerinde de birbirlerine denk gelecekler. Bu şekilde hepsi çalışır.
Selamlar bugün sistemimi topladım anakartım B450M S2H kasam Spec Delta. Ancak fanların bağlantılarını yaptım ve çoklayıcıyı SYS fan veya LED fan kısmına taksamda arkadaki fan ve öndeki 3 fandan 2'si çalışmıyor sadece önde en alttaki fan sorunsuz bir şekilde çalışıyor doğru bağlantıyı nasıl yapabilirim?
Bir de son olarak elimde Ryzen 5 1600 var henüz GPU almadım. Gpusuz olarak sadece sistemi test edebilmek adına sistemi Boot edebilir miyim?
Sistem görüntü vermez, aynı kasayı kullanıyorum anakartım Msi A320M-A PRO bütün fanlar çalışıyor ama kontrol edemiyorum😥

Sistem görüntü vermez, aynı kasayı kullanıyorum anakartım Msi A320M-A PRO bütün fanlar çalışıyor ama kontrol edemiyorum😥
Çoklayıcı kullanmadan bütün fanları tek tek denediğimde sorun yok çalışıyorlar ancak sadece en alttakinin rgbsi normal çalışıyor bu da çok ilginc

Kablo yönleri çok önemli. Yanlış yönlerde takarsan ne RGB çalışır ne fan çalışır. Yönlere dikkat et. Bende ilk aldığımda benzer sorun yaşamıştım. Sistem GPU olmadan görüntü vermez.
Hocam şuan bütün fanları çalıştırmayı başardım şimdide sadece en alttaki fanın led'i yanıyor diğer ikisi yanmıyor acaba ne yapabilirim?

RGB kabloların üstünde bir ok yönü olduğunu göreceksin. O ok yönü kasada assagaya bakacak, kablo birlesimlerinde de birbirlerine denk gelecekler. Bu şekilde hepsi çalışır.
Evet hocam dediğiniz gibi yaptım hepsi çalışıyor şuan da yardımınız için teşekkürler. Konu çözülmüştür

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı