Corsair Spec Delta fan sesi sorunu

Saykoraz

Picopat
Arkadaşlar sorunuma hala çözüm bulamadım. Kasamın ön fanlarından oldukça rahatsızım son hızda döndükleri için hafif bir uğultu sesi geliyor sürekli. Fan hızlarını nasıl ayarlayacağıma dair en ufak bir fikrim yok. MSI B450M'a Pro Max anakart kullanıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar sorunuma hala çözüm bulamadım. Kasamın ön fanlarından oldukça rahatsızım son hızda döndükleri için hafif bir uğultu sesi geliyor sürekli. Fan hızlarını nasıl ayarlayacağıma dair en ufak bir fikrim yok. MSI B450M'a Pro Max anakart kullanıyorum yardımcı olabilecek var mı?
knk soruna çözüm bulabildin mi aynı sorun bende de var kasa yeni hazır sistem adlım bir iki hafta sonra değişik ses çıkarmaya başladı içini açıp fanları teker teker parmağımla durdurarak sesin kaynağını tespit etmeye çalıştım ses güç kaynağının fanlarından aşağıdan geliyor.

@egemen61 sistem boştayken mi geliyor?
Knk boştayken veyahut oyunda fark etmiyor garip bir ses çıkarıyor ve her zaman yapmıyor sistemi alalı 2 ay falan oldu ilk başta oyun oynarken fark ettim başta umursamadım fakat hala ses gitmiş değil ara ara kasadan ses geliyor güç kaynağından geldiğini düşünüyorum. Mail adresini verebilirsen sesin videosunu dinletmek isterim.
knk CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Bro kasa bu
@egemen61 sistem boştayken mi geliyor?
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Bro knk kasa bu

Direkt Youtube'a yükleyip burada paylaşırsan daha iyi olur.

Direkt Youtube'a yükleyip burada paylaşırsan daha iyi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
knk sorun tam olarak bu ses kasanın modeli "CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Bro" bu alalı 3 ay oldu ses aşağı yukarı bir aydır var

Güç kaynağının fanından geldiğine eminsen yağlamayı deneyebilirsin. Onun dışında yapılacak pek bir şey yok diye düşünüyorum.
Knk kasanın içini açıp ön yüzündeki fanları ve işlemcinin fanı parmağımla tek teker durdurdum ses kasanın aşağısından güç kaynağının olduğu yerden geliyor garantisi bozulmasın diye açmadım vidalarını knk aldığımda böyle bir şeyi yoktu bir ay sonra yapmaya başladı garantiye vereceğim lakin süreç çok uzun sürüyor bir de arabam yok mağazasına kaç kiloluk şeyi götürmekten çekiniyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı