Vasat demesek ama biraz az. Corsair' ın giriş seviye kasası yani üst düzey bekleme. Hava akışı az ama fanları gerçekten çok kaliteli içeriye alma konusunda iyi. Kasa bende var. Ve kasanın önünü açık tutuyorum, tozlanıyor ama yapacak bir şey yok. Isınıyor bilgisayar.ATX, mATX ve mini ITX destekli bir kasa ve o anakart ise mATX. Yani takılabilir. Ancak o kasayı tavsiye etmiyorum. Hava akışı vasat.
ATX, mATX ve mini ITX destekli bir kasa ve o anakart ise mATX. Yani takılabilir. Ancak o kasayı tavsiye etmiyorum. Hava akışı vasat.
Aerocool'un, Dark'ın önü tamamen mesh olan kasalarını almak mı daha mantıklıdır yoksa Corsair Spec Delta almak mı?Vasat demesek ama biraz az. Corsair' ın giriş seviye kasası yani üst düzey bekleme. Hava akışı az ama fanları gerçekten çok kaliteli içeriye alma konusunda iyi. Kasa bende var. Ve kasanın önünü açık tutuyorum, tozlanıyor ama yapacak bir şey yok. Isınıyor bilgisayar.
Spec-Delta daha iyi olur. Malzeme kalitesi anlamında bahsettiğin iki markadan da daha iyi denebilir. Hava akışı olarak evet çok iyi değil ama kendim test ettiğimde, yan panel açık-kapalı sıcaklıklar arasında 2 derece fark var sadece.Aerocool'un, Dark'ın önü tamamen mesh olan kasalarını almak mı daha mantıklıdır yoksa Corsair Spec Delta almak mı?
Aerocool'un, Dark'ın önü tamamen mesh olan kasalarını almak mı daha mantıklıdır yoksa Corsair Spec Delta almak mı?
Bildiğim kadarıyla Aerocool'un Ore Saturn, Aero one frost gibi modellerinde toz filtresi var. Üzülerek söylüyorum fakat Corsair'in Spec Delta modelinde toz filtresi yok galiba önünde.Önü tamamen ızgaralı kasanında kapağını çıkarsan ısı değerleri düşecektir. Burada kıstas alınacaksa malzeme kalitesi montaj rahatlığı geç tozlanma alınır. Önü ızgaralı düşük kalite kasalar daha az ısınır ama ön kapakta toz filtresi yoksa aynı zamanda çabuk tozlanır. Herkeste bir ızgaralı kasa önü kapalı olandan daha az ısınır yargısı var haklı olarak ama madalyonun diğer yüzü erken tozlanmadan kaynaklı sık bakım ihtiyacını kimse hesaba katmıyor niyeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.