Corsair Spec Delta, RM750W ile uygun mu?

Efe Kırgın

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yeni ekran kartı aldığım için güç kaynağımı değiştirmeye karar verdim, RTX 3070 - R5 5600 kullanıyorum. Bu alacağım PSU tam modüler, kasam ile sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alcağınız kasada da 550W Power Supply var ben bir bakayım bütçeniz ne ona göre kasa öneriyim bir de RTX 3070 3fanlı mı 2 fanlımı.

Ama Power Supply alınır.

Bir de kasanın stok tükenmiş.

Bir de anakartınız nedir?

Alcağınız kasada da 550W Power Supply var ben bir bakayım bütçeniz ne ona göre kasa öneriyim bir de RTX 3070 3fanlı mı 2 fanlımı.

Ama Power Supply alınır.

Zaten attığım kasayı ve şu anda 550W kullanıyorum RTX 3 fanlı aldığım için sadece PSU değiştireceğim kasam sorun çıkartır mı?

Ama Power Supply alınır.

Bir de anakartınız nedir?
Anakartım B450-M dragon sizce değiştirmeli miyim öyle güçlü ekran kartına yakışmaz bence bu anakart

He aferdersiniz hayır sorun çıkmaz.

Anakart bütçe verirseniz bulabilirim.

Anakartı değiştirmeli miyim sizce performans artışı olur mu değiştirirsek bütçem biraz kısıtlı ama performans sıkıntısı yaşarsın dersen alabilirim. Bütçem 2-3K RGB desteği olursa iyi olur anakartta

Anakart alacaksan bunu al pişman olmazsın ve iyi bir anakart https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b550m-ds3h-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,802489613.html

Aslında anakartın o kadar kötü değil ama bu gönderdiğim anakartla ekran kartı iyi ikili olur.

Aslında bütçeniz varsa anakartı değiştirin ama yoksa sonra da değiştirebilirsiniz.

İşlemcimide sattım R5 5600 aldım (kargoda) şu anda kasamda işlemci yok anakartım son çıkan BIOS'tan 2-3 sürüm gerideydi güncel değildi yeni işlemciyi takınca çalışır mı acaba yoksa bütçemi sıkıştırıp yeni anakart alıp geçeyim mi?

Anakart ı değiştir eski işlemcin olsa tak BIOS uprade le diycektim işlemcin yoksa anakartı değiştir.

Şu an kullandığın anakartı sat al attığım anakartı 2.el almayın sıfırı ile aynı fiyata satıyorlar.

Anakart ı değiştir eski işlemcin olsa tak BIOS uprade le diycektim işlemcin yoksa anakartı değiştir.

Şu an kullandığın anakartı sat al attığım anakartı 2.el almayın sıfırı ile aynı fiyata satıyorlar.

2. el MSI Gaming Z RTX 3070 aldım garantisi devam ediyor 3D mark test sonucu 69 derece mining geçmişi yok. Umarım problem yaşamam attığınız kartın RGB desteği var mı kasamdaki kontrolcüyü takabileceğim.

Attığım anakartta 2X 5v ARGB 2X 12v RGB pinleri mevcuttur

En uygun RGB destekli anakart bu.

2. el MSI Gaming Z RTX 3070 aldım garantisi devam ediyor 3D mark test sonucu 69 derece mining geçmişi yok. Umarım problem yaşamam attığınız kartın RGB desteği var mı kasamdaki kontrolcüyü takabileceğim.

Sorun çıkmaz bu anakartta merak etme rahat ettirir sana ayrıca bunda M.2 SSD desteğide var.

Ya da Power Supply'den kısıp bu anakartı al.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı