Corsair Spec Delta ve B450M S2H RGB bağlantısı

Kain

Femtopat
B450M S2H anakartım var kasanın rengini RGB Fusion'dan degistirmek istiyorum, anakartta baglantı nereye olacak?
Resimden isaretleyip atarsanız sevinirim.

841431f6c5da01537aea9da0bad67df3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anakartı kullanıyorum. Ama kasa fan bağlantısı RGB’yi çalıştırmıyor maalesef. 4 pin bağlayınca çalışmıyor. 3 pin ile sadece fanların dönmesini sağlayabiliyorum. Sanırım anakart fan RGB kontrolü sağlamıyor. RGB Şed Header bağlantısı var ama o da RGB şerit için sanırım. Çünkü ordan da fan çalışmıyor.

Aynı anakartı kullanıyorum. Ama kasa fan bağlantısı RGB’yi çalıştırmıyor maalesef. 4 pin bağlayınca çalışmıyor. 3 pin ile sadece fanların dönmesini sağlayabiliyorum. Sanırım anakart fan RGB kontrolü sağlamıyor. RGB Şed Header bağlantısı var ama o da RGB şerit için sanırım. Çünkü ordan da fan çalışmıyor.
hocam spec delta rgb ise bendede var kontrolcü ile rgb renk değişiyor sanırım sys_fan girişine takıyorduk.

sys_fan girişine takıyorduk.
O zaman olabilir bak. Bendeki Silverstone kasa var ve kendi kontrolcüsü yok. Anakart ile 4 pin yaptığımda maalesef çalışmıyor. 3 pin ile sadece fan çalıştırabiliyorum. Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla bu anakart fan bağlantısı RGB’yi çalıştırmıyor maalesef.

Ben direkt anakart açısından cevapladım, hatam varsa kusura bakmayın:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı