Kelebek_1034
Kilopat
- Makaleler
- 1
Bütçe 700 TL'ye esneyebiliyorsa fazladan bir fanı olan Mag Forge 101M modeline bakabilirsiniz.Farklı bir öneride bulunacak arkadaşlar varsa 500-700 lira aralığında bir kasa önerisi alabilirim. Yoksa da bunları kıyaslarsanız sevinirim.
Teşekkür ederim, tüm önerileriniz ilgimi çekti, değerlendireceğim. Fiyatına göre en iyi soğutma hangisinde sizce?XPG Invader hakkında bilgim yok. MAG Forge 100R daha iyi, Spec Delta'nın hava akışını güzel bulmuyorum ön kısımdaki mesh alanı az. Alternatif olarak ucuz istersen bu ürünler de güzel.
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AERO1FR | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Aero One Frost Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi...www.teknobiyotik.com
Veya 100 TL daha eklerim dersen şöyle bir kasa önerim de var.
Phanteks Eclipse P400A Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Paneller, Mid Tower ATXwww.qp.com.tr
PSU 750W 80+GOLD High Power almış bulunuyorum.MSI MAG Forge 100R alın kalan parayla kaliteli bir PSU alırsınız.
MSI Mag Forge 100R Temperli Cam Bilgisayar Kasası Siyah
Mag Forge 100R Temperli Cam Bilgisayar Kasası Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Teşekkür ederim, spec delta elendi.Mag Force tavsiye ederim. Spec Delta ısınma sorunları yaşayabilecek bir kasa. Mag Force'nin önü tamamen mesh yapıya sahip.
Teşekkürler.Eğer hazır sistemde zorunlu bir şekilde Spec Delta almak zorunda değilseniz almanızı önermem çünkü Full Mesh değil.
Yukarıdaki arkadaşın attığı gibi Zalman N5 MF veya MSI Mag Forge 100R almak daha mantıklı olur.
Çıkabilirim hocam gerçekten bir fark oluşturacak ise @BerkayZ87 hocamın son attığı dahi düşünülebilir lakin ilk tercihim 500-700 aralığı ve 101M buna uyuyor.Bütçe 700 TL'ye esneyebiliyorsa fazladan bir fanı olan Mag Forge 101M modeline bakabilirsiniz.
MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İnceleyeceğim, sağ olun.@Kelebek_1034 İmzamdaki sistemime tıklayarak Aerocool Aero One Frost kasasına bakabilirsin. Kendim kullanıyorum.
101M de gayet iyi modeldir. Tercih sizin.Çıkabilirim hocam gerçekten bir fark oluşturacak ise @BerkayZ87 hocamın son attığı dahi düşünülebilir lakin ilk tercihim 500-700 aralığı ve 101M buna uyuyor.
İnceleyeceğim, sağ olun.