Corsair strafe MK2 vs Corsair K70 MK2

Enes Kara

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,

Bu corona sürecinde uzun uzun düşündüm ve ekipmanlarımı yenilemeye karar verdim. Mouse'umu Corsair harpoon RGB, kulaklığımı Corsair Void Pro, mousepadimi Corsair mm250 aldım. Değiştirmem gereken tek şey klavyem kaldı. Şu anlık Gamepower Warlock Red Switch kullanıyorum. Geriye 800 ₺'lik bir bütçe kaldı. Corsair strafe MK2 ve Corsair K70 MK2 arasında kaldım. K70 bütçemi aşıyor ama bir süre idare edebilirim diye düşünüyorum. Ama bir yandan aralarında 600 ₺ gibi bir fark var ve sırf alüminyum, plastik gövde farkından dolayı bu fark ödenir mi emin değilim. İkisinin de görüntüsü birbirinin aynısı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün akşam kararımı verip Corsair Strafe MK2 sipariş ettim. İzlediğim incelemelerden kaynaklı olarak Strafe'nin sahip olduğu tek switch modeli Cherry MX Silent idi. Ailesi ile yaşayan birisi için Cherry MX Silent anahtarı en uygunu olduğunu düşündüm. Anahtar farklılıkları ve alüminyum gövde farkının 600 Türk Lirasına değmeyeceğini düşünüyorum. Blue Switch takıntısı olmayan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir. Strafe MK2, büyük enter tuşuna ve türkçe karakterlere sahip. Bilginize.

Dün akşam kararımı verip Corsair Strafe MK2 sipariş ettim. İzlediğim incelemelerden kaynaklı olarak Strafe'nin sahip olduğu tek switch modeli Cherry MX Silent idi. Ailesi ile yaşayan birisi için Cherry MX Silent anahtarı en uygunu olduğunu düşündüm. Anahtar farklılıkları ve alüminyum gövde farkının 600 Türk Lirasına değmeyeceğini düşünüyorum. Blue Switch takıntısı olmayan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir. Strafe MK2, büyük enter tuşuna ve türkçe karakterlere sahip. Bilginize.
Hangi siteden söyledin? Bir de klavye de i,ş,ğ,ü harfleri yok resimlerde. Başka semboller var. Onlara basınca i ş mi algılıyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı