Corsair K70 MK2 vs ASUS K7

K70 ile k7'nin rakip olduklarını düşünmüyorum. K70'in Switch kalitesiyle önde olduğu açık ama arada da ciddi bir fiyat farkı var. Paylaştığınız linkleri baz almayın. Gaming.gen üzerinden çok daha uyguna alınabiliyor.

Hocam site güvenilir mi bilmiyorum ancak fiyat farkıda çok fazla değil ben burada ömürlük gidecek bir ürün arıyorum zaten bana kalırsa 2 modelinde üstün olduğu konular var ASUS'ta bilek desteği Corsair'e göre çok daha iyi mesela ve swichleri de yeni teknoloji optik swichlermiş ve gecikmeleri yok denecek kadar azmış. Ancak Cherry MX'den daha iyi midir bilemiyorum. Corsair'inde yazıları multimedia tuşları vs. ASUS'tan daha iyi. Kararsızlığım bu yüzden swichler konusunda bilgim yok denecek kadar az ancak Corsair daha kaliteli diyorsanız ona yöneleyim. Aslında birkaç forumda Corsair almayın ne alırsanız alın gibi yorumlarda görmüştüm ancak marka fanboyları da olabilir bilemiyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

Corsair K70 Mk2 kullanıyorum yaklaşık 1,5 yıldır. Gayet memnunum, kaliteli bir hissiyatı var. Bilek desteği de güzel, olmasaydı eksikliğini hissederdim muhtemelen. Fakat son zamanlarda masa düzenimi biraz minimal hale getiriyorum, kasayı ITX yaptım, monitörü duvara monte edip yer açtım falan derken Corsair gözüme büyük gelmeye başladı, kablosu da çift USB ucu olduğu için oldukça kalın. Şimdi klavye alacak olsam PBT keycapli TKL veya %60 Epomaker klavyelerden alırdım muhtemelen. Amazonda çeşit çeşit renkli güzel modelleri var.

@stogro ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, içeri toz kaçma vesaire bir sorun olmuyor, kablosuz gecikme hiç yok kabloluyla arasında hiç fark yok, sadece bu modelde RGB tamamen açıkken kullanırsanız 30 Saat'de falan bitiyor şarjı, ben kapalı kullanıyorum. Onun dışında klavyeye gelirsek ayrıca kalan bütçenizle bilek desteği alabilirsiniz ama ben genel olarak bilek desteklerini gereksiz buluyorum ergonomi olarak çok bir şey sağlamıyorlar.

Pekâlâ yorumun için teşekkürler. Satın alırken bahsettiklerini dikkate alacağım. Helede glariusa kafam bayağı yattı ancak onunda şarj sistemini araştırmam lazım ve klavyeninde ses testini vs.

ASUS ekipman almayın aldırmayın. Yazılımları berbat, RGB veya Makro ayarlamak için programa girmek istesen sürekli bir sıkıntı çıkarıyor. Program sürekli güncelleme istiyor ve bazen güncelleme bozuk olduğundan takılı cihazları görmüyor veya hiç açılmıyor. Ne alıyorsan al ASUS ALMA.

Hocam site güvenilir mi bilmiyorum ancak fiyat farkıda çok fazla değil ben burada ömürlük gidecek bir ürün arıyorum zaten bana kalırsa 2 modelinde üstün olduğu konular var ASUS'ta bilek desteği Corsair'e göre çok daha iyi mesela ve swichleri de yeni teknoloji optik swichlermiş ve gecikmeleri yok denecek kadar azmış. Ancak Cherry MX'den daha iyi midir bilemiyorum. Corsair'inde yazıları multimedia tuşları vs. ASUS'tan daha iyi. Kararsızlığım bu yüzden swichler konusunda bilgim yok denecek kadar az ancak Corsair daha kaliteli diyorsanız ona yöneleyim. Aslında birkaç forumda Corsair almayın ne alırsanız alın gibi yorumlarda görmüştüm ancak marka fanboyları da olabilir bilemiyorum. Yorumunuz için teşekkürler.
Site güvenilir. O konuda endişeye mahal yok. Aradaki fark 600 TL civarı. Az değil. En basitinden bu paraya çok kaliteli bir mouse alınır. Ben sistemimde birden fazla Corsair ürünü barındıran birisiyim. K70'te piyasanın bilinen en kaliteli markalarından birisinin her kullanıma uygun şekilde dizayn edilmiş Switchleri bulunuyor. Buradan önde. Keza iCUE baya kaliteli bir yazılım. Ancak Corsair'in bir Apple benzeri havası olduğu için sadece kendi ürünlerine destek veriyor. Bu da seçeceğiniz ekstra ürünler için program yüklemeyi beraberinde getiriyor. K7'yi ise aktif şekilde rekabetçi oyun oynayan bir tanıdığıma aldırdım. Şu zamana kadar bana olumsuz bir geri dönüşte bulunmadı. ASUS'un da son yıllarda ekosistem kurulması için kaliteyi yükselttiği bilinen bir durum. Tercihinizi şuna göre yapın: Ben gelecekte iCUE programını da baz alarak birden fazla Corsair ürünü edinir miyim? Yoksa ASUS üzerinden daha cebime uygun şekilde hareket edip basit bir bütünlük kurar mıyım? Yoksa konudaki klavyelerden hangisini seçerseniz seçin kalite alacaksınız. Bu ödemeler yapılırken aksi pek mümkün değil zaten.

Corsair K70 MK2 kullanıyorum yaklaşık 1,5 yıldır. Gayet memnunum, kaliteli bir hissiyatı var. Bilek desteği de güzel, olmasaydı eksikliğini hissederdim muhtemelen. Fakat son zamanlarda masa düzenimi biraz minimal hale getiriyorum, kasayı ITX yaptım, monitörü duvara monte edip yer açtım falan derken Corsair gözüme büyük gelmeye başladı, kablosu da çift USB ucu olduğu için oldukça kalın. Şimdi klavye alacak olsam PBT keycapli TKL veya %60 epomaker klavyelerden alırdım muhtemelen. Amazon'da çeşit çeşit renkli güzel modelleri var.

Önceden kullanmadığımdan olsa gerek küçük klavyelere bir türlü ısınamadım elimde kaybolacakmış gibi geliyor. Her neyse genelde öneriler Corsair yönünde ah bir de bilek desteği plastik olmasa düşünmeden sipariş ederdimde her neyse yorumlar yine de ASUS'tan daha iyi olduğu yönünde zaten. Deneyimini ve fikrini paylaştığın için teşekkürler, iyi günler.

Site güvenilir. O konuda endişeye mahal yok. Aradaki fark 600 TL civarı. Az değil. En basitinden bu paraya çok kaliteli bir mouse alınır. Ben sistemimde birden fazla Corsair ürünü barındıran birisiyim. K70'te piyasanın bilinen en kaliteli markalarından birisinin her kullanıma uygun şekilde dizayn edilmiş Switch'leri bulunuyor. Buradan önde. Keza iCUE bayağı kaliteli bir yazılım. Ancak Corsair'in bir Apple benzeri havası olduğu için sadece kendi ürünlerine destek veriyor. Bu da seçeceğiniz ekstra ürünler için program yüklemeyi beraberinde getiriyor. K7'yi ise aktif şekilde rekabetçi oyun oynayan bir tanıdığıma aldırdım. Şu zamana kadar bana olumsuz bir geri dönüşte bulunmadı. ASUS'un da son yıllarda ekosistem kurulması için kaliteyi yükselttiği bilinen bir durum. Tercihinizi şuna göre yapın: Ben gelecekte iCUE programını da baz alarak birden fazla Corsair ürünü edinir miyim? Yoksa ASUS üzerinden daha cebime uygun şekilde hareket edip basit bir bütünlük kurar mıyım? Yoksa konudaki klavyelerden hangisini seçerseniz seçin kalite alacaksınız. Bu ödemeler yapılırken aksi pek mümkün değil zaten.

Hocam herkes hangisini alırsam alayım üzmiyeceğini söylüyor. Aslında bu fiyatlarda bu dönemde bayağı cep yakıyor ancak yapacak bir şey yok şimdiye kadar 4 5 yıldır kalitesiz ekipmanlar kullanıyorum zaten burada alacağım ürünü ömürlük almak istiyorum. Her neyse klavyenin veya farenin olsun kulaklığın olsun programını bile indireceğimi düşünmüyorum öyle makro tuşu atayan değiştiren sürekli RGB ayarlayan birisi değilim aslında ancak yine de yüklersem arada renklerle oynamak icin falan yüklerim. Ancak yine de böyle bir fiyata alınan ürünün her şeyi düzgün tıkırında olsun istiyor insan. Bu program konusunda ASUS'un berbat bir programı olduğu söyleniyor. Klavyeden başkada Corsair ürünü alacağımı sanmıyorum ancak bilek desteği harici Corsair bagağı bir önde yapılan yorumlara göre. Yorumun ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, sağ ol.

ASUS ekipman almayın aldırmayın. Yazılımları berbat, RGB veya makro ayarlamak için programa girmek istesen sürekli bir sıkıntı çıkarıyor. Program sürekli güncelleme istiyor ve bazen güncelleme bozuk olduğundan takılı cihazları görmüyor veya hiç açılmıyor. Ne alıyorsan al ASUS alma.

Klavyenin programını yükliyeceğimi bile sanmıyorum makro atayan değiştiren falan birisi değilim ancak belki renklerle oynamak için falan keyfine yüklerim yine de insan bu fiyatlarda her şey düzgün çalışsın problem olmasın istiyor. Bahsettiğin sıkıntıyı bir çoj yerdede görmüştüm. Anlaşılan can sıkıyor. Her neyse sanırım Corsair'e karar verdim bilek desteğide çok problem yapmaz diye umuyorum plastik olduğundan. Yorumun için teşekkürler. İyi günler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı