K70 ile k7'nin rakip olduklarını düşünmüyorum. K70'in Switch kalitesiyle önde olduğu açık ama arada da ciddi bir fiyat farkı var. Paylaştığınız linkleri baz almayın. Gaming.gen üzerinden çok daha uyguna alınabiliyor.
![]()
ASUS TUF Gaming K7 Optik RGB Türkçe Mekanik Gaming Klavye - Linear Switch (90MP0191-B0YA00)
TUF Gaming K7’nin ışık hızıyla çalışan Optik Mekanik anahtarları ile savaşa alanında zafer sizin olacak. Oyun tarzınıza göre doğrusal veya dokunsal anahtarlar arasında tercihinizi yapın ve…www.gaming.gen.tr
Hocam site güvenilir mi bilmiyorum ancak fiyat farkıda çok fazla değil ben burada ömürlük gidecek bir ürün arıyorum zaten bana kalırsa 2 modelinde üstün olduğu konular var ASUS'ta bilek desteği Corsair'e göre çok daha iyi mesela ve swichleri de yeni teknoloji optik swichlermiş ve gecikmeleri yok denecek kadar azmış. Ancak Cherry MX'den daha iyi midir bilemiyorum. Corsair'inde yazıları multimedia tuşları vs. ASUS'tan daha iyi. Kararsızlığım bu yüzden swichler konusunda bilgim yok denecek kadar az ancak Corsair daha kaliteli diyorsanız ona yöneleyim. Aslında birkaç forumda Corsair almayın ne alırsanız alın gibi yorumlarda görmüştüm ancak marka fanboyları da olabilir bilemiyorum. Yorumunuz için teşekkürler.