Corsair Strafe vs K70 vs ASUS ROG Scope vs Apex 7

k70'de kullanıyor Cherry mx anahtarları ve 1400 TL trendyolda ek para veremem yani 1150 lira en fazla verebilirim
Ve cebinizdeki paranın hepsini harcamak zorunda değilsiniz, Strafe RGB MK.2 alıp kalan parayla daha başka şeyler yapabilirsiniz, o arasında kaldığınız 4 klavyeden en f/p olanı o.
k70'de kullanıyor Cherry mx anahtarları ve 1400 TL trendyolda ek para veremem yani 1150 lira en fazla verebilirim
1572632A-AB0A-4790-8FBC-DF8E149661CE.jpeg

K70 MK.2 RGBHepsiburada’dan 994 TL

Son düzenleme:
Ozelligi olmadigi icin. Custom klavye gibi dusunebilirsiniz, driver destegi olmamasi, makro tuslarinin bulunmamasi ve sadece oyun oynamaya odakli olmasindan kaynakli. Arkadas konuda belirttigi uzere sade bir klavye degil, ozelligi olan klavye almak istedigini belirtmis.
Selam sana birşey soracağım diğer hepsi red switch ben red switch sevmiyorum.Fakat razer çok dandik diyorlar heryerde ama red switch sevmiyorum,kaliteli diye alacağım yani sadece sence almalı mıyım apex 7 veya corsair k70.Dediğim gibi razer'ı seviyorum fakat herkes kötü diyor bazılarıda iyi diyor
Selam sana birşey soracağım diğer hepsi red switch ben red switch sevmiyorum.Fakat razer çok dandik diyorlar heryerde ama red switch sevmiyorum,kaliteli diye alacağım yani sadece sence almalı mıyım apex 7 veya corsair k70.Dediğim gibi razer'ı seviyorum fakat herkes kötü diyor bazılarıda iyi diyor
Yazmayı unutmuşum modeli Razer Blackwidow elite

Dediklerinde tamamen haklilar. Razer switchleri obur switchlere gore daha az dayanikli. 2-3 arkadasimda Razer klavye vardi ve switchleri bozulup kiriliyordu. Apex 7 almaya deger bence.

Yazmayı unutmuşum modeli Razer Blackwidow elite
Hocam MX Silent kullanan Strafe RGB MK.2 alın o zaman rahatsız oluyorsanız, bende sesten pek haz etmiyorum o yüzden tercih ettim.

@Eternalist ne almaya karar verdiniz hocam?

Son düzenleme:
Hocam MX Silent kullanan Strafe RGB MK. 2 alın o zaman rahatsız oluyorsanız, bende sesten pek haz etmiyorum o yüzden tercih ettim.

@Eternalist ne almaya karar verdiniz hocam?

Sesten rahatsız oluyorum diye bir şey demedim, yanlış okumuşsunuz galiba. SteelSeries Apex 7 alacağım bir problem olmazsa. Eğer problem çıkarsa K70 MK2.

Dediklerinde tamamen haklilar. Razer Switch'leri obur Switch'lere gore daha az dayanikli. 2-3 arkadasimda Razer klavye vardi ve Switch'leri bozulup kiriliyordu. Apex 7 almaya deger bence.

Anladım dostum çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı