Kullanmayın hocam, var diye illa ki kullanmak zorunda değilsiniz, hem de K95 kendini kanıtlamış Cherry MX anahtarlar kullanılıyork95'te makro tuşları bulunmakta ve ben makro tuşlarını sevmiyorum.O yüzden apex 7 düşünüyorum
Kullanmayın hocam, var diye illa ki kullanmak zorunda değilsiniz, hem de K95 kendini kanıtlamış Cherry MX anahtarlar kullanılıyork95'te makro tuşları bulunmakta ve ben makro tuşlarını sevmiyorum.O yüzden apex 7 düşünüyorum
k70'de kullanıyor Cherry mx anahtarları ve 1400 TL trendyolda ek para veremem yani 1150 lira en fazla verebilirimKullanmayın hocam, var diye illa ki kullanmak zorunda değilsiniz, hem de K95 kendini kanıtlamış Cherry MX anahtarlar kullanılıyor
Ve cebinizdeki paranın hepsini harcamak zorunda değilsiniz, Strafe RGB MK.2 alıp kalan parayla daha başka şeyler yapabilirsiniz, o arasında kaldığınız 4 klavyeden en f/p olanı o.k70'de kullanıyor Cherry mx anahtarları ve 1400 TL trendyolda ek para veremem yani 1150 lira en fazla verebilirim
k70'de kullanıyor Cherry mx anahtarları ve 1400 TL trendyolda ek para veremem yani 1150 lira en fazla verebilirim
Selam sana birşey soracağım diğer hepsi red switch ben red switch sevmiyorum.Fakat razer çok dandik diyorlar heryerde ama red switch sevmiyorum,kaliteli diye alacağım yani sadece sence almalı mıyım apex 7 veya corsair k70.Dediğim gibi razer'ı seviyorum fakat herkes kötü diyor bazılarıda iyi diyorOzelligi olmadigi icin. Custom klavye gibi dusunebilirsiniz, driver destegi olmamasi, makro tuslarinin bulunmamasi ve sadece oyun oynamaya odakli olmasindan kaynakli. Arkadas konuda belirttigi uzere sade bir klavye degil, ozelligi olan klavye almak istedigini belirtmis.
Yazmayı unutmuşum modeli Razer Blackwidow eliteSelam sana birşey soracağım diğer hepsi red switch ben red switch sevmiyorum.Fakat razer çok dandik diyorlar heryerde ama red switch sevmiyorum,kaliteli diye alacağım yani sadece sence almalı mıyım apex 7 veya corsair k70.Dediğim gibi razer'ı seviyorum fakat herkes kötü diyor bazılarıda iyi diyor
Dediklerinde tamamen haklilar. Razer switchleri obur switchlere gore daha az dayanikli. 2-3 arkadasimda Razer klavye vardi ve switchleri bozulup kiriliyordu. Apex 7 almaya deger bence.Selam sana birşey soracağım diğer hepsi red switch ben red switch sevmiyorum.Fakat razer çok dandik diyorlar heryerde ama red switch sevmiyorum,kaliteli diye alacağım yani sadece sence almalı mıyım apex 7 veya corsair k70.Dediğim gibi razer'ı seviyorum fakat herkes kötü diyor bazılarıda iyi diyor
Hocam MX Silent kullanan Strafe RGB MK.2 alın o zaman rahatsız oluyorsanız, bende sesten pek haz etmiyorum o yüzden tercih ettim.Selam sana birşey soracağım diğer hepsi red switch ben red switch sevmiyorum.Fakat razer çok dandik diyorlar heryerde ama red switch sevmiyorum,kaliteli diye alacağım yani sadece sence almalı mıyım apex 7 veya corsair k70.Dediğim gibi razer'ı seviyorum fakat herkes kötü diyor bazılarıda iyi diyor
Yazmayı unutmuşum modeli Razer Blackwidow elite
Hocam MX Silent kullanan Strafe RGB MK. 2 alın o zaman rahatsız oluyorsanız, bende sesten pek haz etmiyorum o yüzden tercih ettim.
@Eternalist ne almaya karar verdiniz hocam?
Dediklerinde tamamen haklilar. Razer Switch'leri obur Switch'lere gore daha az dayanikli. 2-3 arkadasimda Razer klavye vardi ve Switch'leri bozulup kiriliyordu. Apex 7 almaya deger bence.
Peki şimdiden hayırlı olsun, ama neyinden rahatsız oluyorsunuz açıklarsanız sevinirimSesten rahaatsız oluyorum diye birşey demedim,yanlış okumuşsunuz galiba,steelseries apex 7 alacağım bir problem olmassa,eğer problem çıkarsa k70 mk2.
red switchin tacticle olmamasını sevmiyordum,tactileistiyordum.Peki şimdiden hayırlı olsun, ama neyinden rahatsız oluyorsunuz açıklarsanız sevinirim![]()
Hocam oyun için en uygun switch red switch diye biliyorum, çoğu konuda gördümred switchin tacticle olmamasını sevmiyordum,tactileistiyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.