Corsair Vengeance LPX 3000MHz CL16 alınır mı?

XPG'nin neresi kötü? Ben yıllardır kullanıyorum küçük bir oc ile hiçbir sıkıntı yaşamadım. Arkadaş Corsair alınmaz diyince karşı çıkmışsınız ama XPG'ye karşı çıkıyorsunuz. Garip.
 
Yani fiyatı da uygun değil LPX'in, sözde indirim. Bu arada basit bir Çin marka RAM'in bile ömür boyu garantisi oluyor, çok takılma o kısma. RAM'ler kolay kolay bozulmaz. Adata'nın koyduğu soğutmanın hiçbir yararı yok, kozmetik olarak hoş duruyor ama. Onlar yerine G.Skill RipjawsV modellerinden alabilirsin. Berbat Samsung B-die'lar yerine Hynix CJR falan çıkar belki.
Vegeance LPX önermiyorum.
Kısmen katılıyorum, IC quality go brrr :)
 
Yani fiyatı da uygun değil LPX'in, sözde indirim. Diğer RAM'lerden farkı olmayacaktır. Bu arada basit bir Çin marka RAM'in bile ömür boyu garantisi oluyor, çok takılma o kısma. RAM'ler kolay kolay bozulmaz. Adata'nın koyduğu soğutmanın hiçbir yararı yok, kozmetik olarak hoş duruyor ama. Onlar yerine G.Skill Ripjaws V modellerinden alabilirsin. Berbat Samsung b-die'lar yerine Hynix CJR falan çıkar belki.

Kısmen katılıyorum, ıc quality GO brrr :)

Şu an bu RAM'den var. Samsung b-die çıkmış. Sizce Corsair olanı mı alayım yoksa G.Skill olanı mı alayım? G.Skill'den 1 adet 8 GB alsam yeterli olur, bugün teslimat seçeneği de var mis gibi.
 
Şu an bu RAM'den var. Samsung B-die çıkmış. Sizce Corsair olanı mı alayım yoksa G.Skill olanı mı alayım? G.Skill'den 1 adet 8 GB alsam yeterli olur, bugün teslimat seçeneği de var mis gibi.
Olabilir, kit almadığın için çok ufak da olsa uyumsuzluk yaşayabilirsin ancak ben olsam alırdım. Aynı model veya teknik özellik şartı yerine yonga uyumu önemli, tabii bunu hiçbir marka belirtmediği için biraz şansa kalıyor.
 
Olabilir, kit almadığın için çok ufak da olsa uyumsuzluk yaşayabilirsin ancak ben olsam alırdım. Aynı model veya teknik özellik şartı yerine yonga uyumu önemli, tabii bunu hiçbir marka belirtmediği için biraz şansa kalıyor.

Tekli olarak farklı satıcı var ve bugün teslimat yok o yüzden mecbur kit alacağım. Hepsiburada'dan olanı alsam, Samsung B-die çıksa, O.C yapmayacağım için bir problem olmaz sanırım değil mi?
 
Yani XMP değerinde çalışırsa problem olmaz, sonuçta sadece o profilde kullanacaksın. Genelde o fiyat aralığında çıkan B-die'lardan çok medet ummamak lazım. Yine de alınır.
 
@Tolga Samet teşekkür ederim bir sorum daha var.

Buradaki kod, Vatan Bilgisayar'dan aldığım 8 GB RAM'in kodu ile uyuşuyor yani aynı bellek, aynı üretim sadece kapasite farklı. Bunu alsam uyuşmazlık sorunu yaşar mıyım ve 24 GB RAM olması garip olur mu? Standartlar şu şekilde hani 8-16-32-64-128 vesaire. (HepsiJET var ancak bugün teslimat yok. Bu yüzden 2x8 kit alacağım sanırım.)

1601200099743.png

1601200194295.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı