Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB RAM alınır mı?

Arçura426

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Palit RTX 3060 12gb GPU
Asus B450 MK Anakart
Corsair Vengeance RGB SL 2X16 3600 MHZ RAM
Ryzen 5 5600 CPU
Son düzenleyen: Moderatör:
Elindekini tutup bunu da üstüne takacağını düşünüp yazmış daha doğrusu okumadan yazmış. Linkteki 16x2 evet. Rgb olmayan versiyonu var bende 2 sene oldu herhalde memnunum genel olarak.

Elindekini tutup bunu da üstüne takacağını düşünüp yazmış daha doğrusu okumadan yazmış. Linkteki 16x2 evet. Rgb olmayan versiyonu var bende 2 sene oldu herhalde memnunum genel olarak.

Şimdi fark ettim benim körlüğüm, elinde hali hazırda 2x8 GB olunca ve 32 GB yapmak istiyorum deyince.

Corsair Ram'ler en çok arıza çıkaran Ramler. Ram'de sorun yaşamak istemiyorsan Kino'nun da dediği gibi GSkill'in ramlerinden şaşmayacaksın ve 2x16GB olarak kullanmak daha performanslı oluyor. Quad channel sana performans sunmaz. Ben de 10 yıla aşkındır GSkill kullanıyorum hiçbir şekilde arıza verme durumunu yaşamadım. Yeni sistem toplasam GSkill alırım ram olarak.

Güzeldir, o da senin baktığınla performans olarak aynı. Tek farkı ışıkları yok, yaniş ışık önemli değilse G.Skill al güzeldirler.

Teşekkürler.

Corsair RAM'ler en arıza çıkaran RAM grubunda. RAM'de sorun yaşamak istemiyorsan Kino'nun da dediği gibi G.Skill'in RAM'lerinden şaşmayacaksın ve 2x16 GB olarak kullanmak daha performanslı oluyor. Ben de 10 yıla aşkındır G.Skill kullanıyorum hiçbir şekilde arıza verme durumunu yaşamadım.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı