Corsair Virtuoso RGB Wireless XT vs SteelSeries Arctis Nova Pro

Aslında hocam yani her türlü Razer BlackShark 2023'ten iyi olacağından almaktan vazgeçmem zaten herkes ses kalitesi mükemmel ama ses kasmak zor diyor bu benim için almaya engel değil sadece mikrofonunun Discord da bozuk olması bayağı bayağı mikrofonu iyiyken Discord da sanki tenekeden konuşuyormuş gibi geliyor diyorlar asıl performansını gösteremiyor mikrofon hatta Audeze buna özel kendi sayfasında blog bile açmış fakat hala çözememişler.

Hocam bir şey diyeceğim moondro bleesing 3 imagining puanı 9.4 bu G PRO X2 ve piyasada ki neredeyse bütün kulaklıklardan yüksek bir imagining tenz mesela bununla oynuyor ses kalitesinde bile Razer'dan yüksek ses almış neredeyse G PRO X2 ile aynı hatta daha iyi diyenler var bu kulak içi kulaklıkla cidden çok iyi ses kasılır mı?

Son düzenleme:

Blessing 3 ile tabii kasılır. Blessing 3 üst düzey bir IEM. Kulak içi olanların Imaging'i genelde yüksek olur zaten.
Ses kalitesinde zaten Razer veya Logitech'in yaptığı herhangi bir şeyi delip geçer.

Blessing 3 ile tabii kasılır. Blessing 3 üst düzey bir IEM. Kulak içi olanların ımaging'i genelde yüksek olur zaten.
Ses kalitesinde zaten Razer veya Logitech'in yaptığı herhangi bir şeyi delip geçer.

Hocam o zaman bu neredeyse piyasa en iyi ses kasılacak ürünlerden biri çok şaşırdım.

Evet öyle.
Bu konuda atlanan en büyük şeylerden birisi oyunun ses motoru.
Diablo 4 oynuyorum şu an, S10+ kutusundan çıkan alelade AKG-Samsung kulaklık ile bile harika ses konumlaması alabiliyorum.

Evet hocam haklısınız oyunun ses motoru aşırı önemli Rainbow da ben hangi kulaklıkla ses kasarsam kasayım sesler çok karışıyor bu zaten bilinen bir şey.

Evet öyle.
Bu konuda atlanan en büyük şeylerden birisi oyunun ses motoru.
Diablo 4 oynuyorum şu an, S10+ kutusundan çıkan alelade AKG-Samsung kulaklık ile bile harika ses konumlaması alabiliyorum.

Hocam bizim maxwel olayı olmadı fakat yeni bir kulaklık keşfettim Xtrfy H1 tenzin de kullandığı kulaklık bazı kişiler Astro'a 40 ve G PRO X 1. versiyonundan çok daha iyi olduğunu ayak sesi konusunda ve ses kalitesinin de iyi olduğunu söylüyor HyperX Cloud 3'ten bile iyi diyorlar çünkü Cloud 3 Wireless biraz müzik ve diğer işler için iyi değil sadece ayak sesi için iyi o yüzden çok daha kullanışlı diyorlar ayrıca mikforonu da daha iyi Xtrfy H1'in çok incelemesi yok ama inceleyen veya kullananlar böyle söylüyor hiç duydunuz mu?

Son düzenleme:
İlk kez duyuyorum yabancilarda 120-130 dolara satılıyor bizde 14 bin TL haberin olsun.

İlk kez duyuyorum yabancilarda 120-130 dolara satılıyor bizde 14 bin TL haberin olsun.

Yurt dışından satılıyor 130 dolara 7 bin TL'ye geliyor deposit gümrükleri Amazon karşılıyor.

Hocam isterseniz incelemesini atayım orta bas tiz falan bayağı detaylı inceleme kısa video 2 dakika göz gezdirirseniz anlarsınız yorumunu merak ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC38 le benzer performans gösterdiklerini ama PC38 tam olarak FPS kulaklığı olmadığı için FPS'e uygun değil diyor.

Son düzenleme:

Bu adamın incelemeleri ciddiye alınabilir. Çok videosunu izledim.
Videoyu 6-7 dakika dinledim.
FPS oyuncusuysanız alınır. Dar sahneden ötürü mesafe konumlandırmasında çok iyi olmadığı söylenmiş ona da dikkat etmek gerek.

Bütçen ne kadar ?

Haklısınız hocam Cloud serisini alıp sanki her şeyini geliştirmişler gibi bir cümlesi vardı 2 ay önce çektiği bütün oyuncu kulaklıklarını topladığın da bu kulaklık için söylemişti yani soundstagesine sönük diyor fakat Warzone da çok iyi çalıştı diyor ve Battlefield 1 yanında DAC'la geldiği için ayak sesleri çok açığa çıktı falan diyor.

Dediğiniz cümle videoda tam olarak nerede göremedim de soundstagesine normal diyor diye görüyorum yorumda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…