A50X incelemesini izlemiştim ama hatırlamıyorum. Bu adamın yorumları bayağı güzel. Kulaklıklardan anlıyor ama oyuncu gözünden yorumluyor. A50X vs Maxwell yorumladığı bir timestamp mevcut. Bakın bence.
Aslında hocam yani her türlü Razer BlackShark 2023'ten iyi olacağından almaktan vazgeçmem zaten herkes ses kalitesi mükemmel ama ses kasmak zor diyor bu benim için almaya engel değil sadece mikrofonunun Discord da bozuk olması bayağı bayağı mikrofonu iyiyken Discord da sanki tenekeden konuşuyormuş gibi geliyor diyorlar asıl performansını gösteremiyor mikrofon hatta Audeze buna özel kendi sayfasında blog bile açmış fakat hala çözememişler.
A50X incelemesini izlemiştim ama hatırlamıyorum. Bu adamın yorumları bayağı güzel. Kulaklıklardan anlıyor ama oyuncu gözünden yorumluyor. A50X vs Maxwell yorumladığı bir timestamp mevcut. Bakın bence.
Hocam bir şey diyeceğim moondro bleesing 3 imagining puanı 9.4 bu G PRO X2 ve piyasada ki neredeyse bütün kulaklıklardan yüksek bir imagining tenz mesela bununla oynuyor ses kalitesinde bile Razer'dan yüksek ses almış neredeyse G PRO X2 ile aynı hatta daha iyi diyenler var bu kulak içi kulaklıkla cidden çok iyi ses kasılır mı?
Son düzenleme: