Corsair Void Elite alınır mı?

Hocam gelince kullanıcı deneyiminizi burada belirtir misiniz bende düsunuyorum. :)
Bunu diyeceğinizi düşündüğüm için yazdım ama sonra silmiştim. Tekrar yazayım :) Şu an mining yaptığım için hemen dememe şansım olmayabilir ama dener denemez kısa ve öz şekilde alınır ya da alınmaz yazarım.

Bunu diyeceğinizi düşündüğüm için yazdım ama sonra silmiştim. Tekrar yazayım :) Şu an mining yaptığım için hemen dememe şansım olmayabilir ama dener denemez kısa ve öz şekilde alınır ya da alınmaz yazarım.
Hocam 8 eylülde yazmışsınız corsair void elite nasıl?

Hocam 8 eylülde yazmışsınız corsair void elite nasıl?
Hocam ben beğendim ama teknik bilgim olmadığı için nasıl yardımcı olurum bilemiyorum. Normalde kulaklığa bu kadar para verilmez deyip iade edecektim ama sonra açtım kullandım oyunlarda film dizi müziklerde benim için güzel. Kafam büyük ama acıtmıyor 2 3 saatlik oyunlarda. Dışarı ses veriyormuş %60'tan sonra deri olmadığı için sanırım.

Hocam ben beğendim ama teknik bilgim olmadığı için nasıl yardımcı olurum bilemiyorum. Normalde kulaklığa bu kadar para verilmez deyip iade edecektim ama sonra açtım kullandım oyunlarda film dizi müziklerde benim için güzel. Kafam büyük ama acıtmıyor 2 3 saatlik oyunlarda. Dışarı ses veriyormuş %60'tan sonra deri olmadığı için sanırım.
anladım hocam sağolun bide dipses felan diyorlar mikrofondan hiç var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı