Bunu diyeceğinizi düşündüğüm için yazdım ama sonra silmiştim. Tekrar yazayımHocam gelince kullanıcı deneyiminizi burada belirtir misiniz bende düsunuyorum.![]()
Bunu diyeceğinizi düşündüğüm için yazdım ama sonra silmiştim. Tekrar yazayımHocam gelince kullanıcı deneyiminizi burada belirtir misiniz bende düsunuyorum.![]()
Hocam 8 eylülde yazmışsınız corsair void elite nasıl?Bunu diyeceğinizi düşündüğüm için yazdım ama sonra silmiştim. Tekrar yazayımŞu an mining yaptığım için hemen dememe şansım olmayabilir ama dener denemez kısa ve öz şekilde alınır ya da alınmaz yazarım.
Hocam ben beğendim ama teknik bilgim olmadığı için nasıl yardımcı olurum bilemiyorum. Normalde kulaklığa bu kadar para verilmez deyip iade edecektim ama sonra açtım kullandım oyunlarda film dizi müziklerde benim için güzel. Kafam büyük ama acıtmıyor 2 3 saatlik oyunlarda. Dışarı ses veriyormuş %60'tan sonra deri olmadığı için sanırım.Hocam 8 eylülde yazmışsınız corsair void elite nasıl?
anladım hocam sağolun bide dipses felan diyorlar mikrofondan hiç var mı?Hocam ben beğendim ama teknik bilgim olmadığı için nasıl yardımcı olurum bilemiyorum. Normalde kulaklığa bu kadar para verilmez deyip iade edecektim ama sonra açtım kullandım oyunlarda film dizi müziklerde benim için güzel. Kafam büyük ama acıtmıyor 2 3 saatlik oyunlarda. Dışarı ses veriyormuş %60'tan sonra deri olmadığı için sanırım.
Sürücüyü yükledim hocam ama denk gelemedim alınır kısaca ama bütçe sıkıntılıysa kanlolusu daha mantıklı.anladım hocam sağolun bide dipses felan diyorlar mikrofondan hiç var mı?
Sürücüyü yükledim hocam ama denk gelemedim alınır kısaca ama bütçe sıkıntılıysa kanlolusu daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.