Corsair Void Elite RGB 7.1 nasıldır?

• Konuyu başlatan w1B
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 168
  • Görüntüleme 10.919
Hocam ss atayım isterseniz.
Screenshot_1.png

Geçmiş zamanı biliyorsunuzdur umarım.

Gördüğüm kadarıyla şuana kadar hiçbir Update veya Firmware yapılmadı, sırf yazmak için yazıyorlar.
Sırf yazmak için yazmıyoruz. Çoğu kişi Windows'un otomatik yüklediği driver'ı silip sadece iCUE yükleyince sorunun çözüldüğünü söylüyor. Ek olarak daha önce Technopat'da bu sorunu çözdüklerini okumuştum.
Şöyle de bir yazı bırakayım, işinize yarar belki. Wireless için yazmışlar ama büyük ihtimal kabloluda da işe yarar. Denemekten zarar gelmez.

Son düzenleme:
Sırf yazmak için yazmıyoruz. Çoğu kişi Windows'un otomatik yüklediği driver'ı silip sadece iCUE yükleyince sorunun çözüldüğünü söylüyor. Ek olarak daha önce Technopat'da bu sorunu çözdüklerini okumuştum.
Ek olarak şöyle bir yazı bırakayım, işinize yarar belki. Wireless için yazmışlar ama büyük ihtimal kabloluda da işe yarar. Denemekten zarar gelmez.
Sorun çözüldüğünde ayarları yapamıyorsun, bir nevi geri vites.

Ek olarak şöyle bir yazı bırakayım, işinize yarar belki. Wireless için yazmışlar ama büyük ihtimal kabloluda da işe yarar. Denemekten zarar gelmez.
Ben yaptım ayarı alınca hâlâ sorun oluyorsa söylerim.
Sorun çözüldüğünde ayarları yapamıyorsun, bir nevi geri vites.
Nasıl yani?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı