Hocam ss atayım isterseniz.
Geçmiş zamanı biliyorsunuzdur umarım.
Hocam ss atayım isterseniz.
Ben şimdiyi kast ediyorsunuz sandım kusura bakmayın. Yeni yazdınız çünkü. Ben de otomatik olarak yeni aldığınız düşündüm.Eki Görüntüle 1097691
Geçmiş zamanı biliyorsunuzdur umarım.
Sırf yazmak için yazmıyoruz. Çoğu kişi Windows'un otomatik yüklediği driver'ı silip sadece iCUE yükleyince sorunun çözüldüğünü söylüyor. Ek olarak daha önce Technopat'da bu sorunu çözdüklerini okumuştum.Gördüğüm kadarıyla şuana kadar hiçbir Update veya Firmware yapılmadı, sırf yazmak için yazıyorlar.
Sorun çözüldüğünde ayarları yapamıyorsun, bir nevi geri vites.Sırf yazmak için yazmıyoruz. Çoğu kişi Windows'un otomatik yüklediği driver'ı silip sadece iCUE yükleyince sorunun çözüldüğünü söylüyor. Ek olarak daha önce Technopat'da bu sorunu çözdüklerini okumuştum.
Ek olarak şöyle bir yazı bırakayım, işinize yarar belki. Wireless için yazmışlar ama büyük ihtimal kabloluda da işe yarar. Denemekten zarar gelmez.
![]()
Corsair Void Elite 7.1 Wireless Cızırtı Sorunu Çözümü - Güncel 2021 - Teknobiyom
Corsair Void Elite 7.1 kulaklığı, son döneme damgasını vuran orta üst segment arasında konumlanmış bir oyuncu kulaklığıdır. Kulaklığın kablolu ve kablosuz olmak üzere 2 farklı seçeceği mevcuttur. Son zamanlarda yapılan yorumlarda, kulaklıkta bulunan kronik bir sorun olduğu belirtilmektedir...teknobiyom.com
Ben yaptım ayarı alınca hâlâ sorun oluyorsa söylerim.Sırf yazmak için yazmıyoruz. Çoğu kişi Windows'un otomatik yüklediği driver'ı silip sadece iCUE yükleyince sorunun çözüldüğünü söylüyor. Ek olarak daha önce Technopat'da bu sorunu çözdüklerini okumuştum.
Ek olarak şöyle bir yazı bırakayım, işinize yarar belki. Wireless için yazmışlar ama büyük ihtimal kabloluda da işe yarar. Denemekten zarar gelmez.
![]()
Corsair Void Elite 7.1 Wireless Cızırtı Sorunu Çözümü - Güncel 2021 - Teknobiyom
Corsair Void Elite 7.1 kulaklığı, son döneme damgasını vuran orta üst segment arasında konumlanmış bir oyuncu kulaklığıdır. Kulaklığın kablolu ve kablosuz olmak üzere 2 farklı seçeceği mevcuttur. Son zamanlarda yapılan yorumlarda, kulaklıkta bulunan kronik bir sorun olduğu belirtilmektedir...teknobiyom.com
Nasıl yani?Sorun çözüldüğünde ayarları yapamıyorsun, bir nevi geri vites.
Bu sefer uygulamadan yapılan ayar, herhangi bir değişikliğe sebep olmuyor.Ben yaptım ayarı alınca hâlâ sorun oluyorsa söylerim.
Nasıl yani?
@w1B ben İtopya'dan almıştım indirim vardı. Cızırtı sorunu da yok, önceden söylediğim gibi, otomatik sürücü güncelleştirme ayarını kapatacaksın, sonra takacaksın kulaklığı. İCUE'yi indirmeyi de unutma.
Evet bu model.Bu modeli aldınız değil mi?![]()
Corsair Void RGB Elite USB Carbon CA-9011203-EU 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
@w1B ben İtopya'dan almıştım indirim vardı. Cızırtı sorunu da yok, önceden söylediğim gibi, otomatik sürücü güncelleştirme ayarını kapatacaksın, sonra takacaksın kulaklığı. İCUE'yi indirmeyi de unutma.
Sonuç olarak 570 TL eder değil mi? Pişman etmez? Ses kasma olsun kalitesi olsun mikrafonu olsun.Evet bu model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.