Corsair Void Elite RGB 7.1 nasıldır?

• Konuyu başlatan w1B
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 168
  • Görüntüleme 10.947
Şuan siz kullanıyor musunuz kulaklığı?

Yoksa iade mi ettiniz?
Hocam. Ben ürünü amazon üzerinden sipariş ettim. Rgb ve usbsi olan model. Dip ses sorununu amazon müşteri temsilcisiyle görüştüm. Ss atabilirim. Ürün bana gelsin. Denedikten sonra konu açıp deneyimlerimi aktarırım. Bence amazon üzerinden almayacaksanız incehesap.com'dan almayın. Garanti ve iade süreci çok uzun bir firma. Amazon 3 günde parayı geri iade ediyor.

İncehesaptan hiç alışveriş yaptınız mı?
İncehesaptan daha önce bir çok kez alışveriş yapmış biri olarak her üründe sorun yaşadım. Toplama kasa aldım, PSU'su kesin sorunlu diye diye, PC'yi en az 4-5 kez göndermişimdir onlara. En sonunda PSU'yu değiştirdiler. Bu süreç 3 ay sürdü. Ardından corsair hs35 kulaklık almıştım. Kronik sorunlu üstü çatlıyor. Bu kulaklığı onlara gönderdim ve müşteri arızası diye geri gönderdiler. Bence incehesap.com'dan almayın.

İncehesaptan daha önce bir çok kez alışveriş yapmış biri olarak her üründe sorun yaşadım. Toplama kasa aldım, PSU'su kesin sorunlu diye diye, PC'yi en az 4-5 kez göndermişimdir onlara. En sonunda PSU'yu değiştirdiler. Bu süreç 3 ay sürdü. Ardından corsair hs35 kulaklık almıştım. Kronik sorunlu üstü çatlıyor. Bu kulaklığı onlara gönderdim ve müşteri arızası diye geri gönderdiler. Bence incehesap.com'dan almayın.
Onu için demedim. Bende aldım bir şeyler. Ama sorun çıkmadı. Aldıktan 15 gün sonra koşulsuz iade yapıyorlar mı?

Onu için demedim. Bende aldım bir şeyler. Ama sorun çıkmadı. Aldıktan 15 gün sonra koşulsuz iade yapıyorlar mı?
Kulaklık ve kişisel eşyalarda kutusu açıldığından itibaren, eğer sorunu yoksa iade edemezsiniz ki benim ürünümde kronik sorun olmasına rağmen iade almadılar. Siz düşünün. Amazonda koşulsuz iade var galiba. 30 gün. Ama fiyatı artmış. 568 TL'ydi amazonda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı