Cızırtı var mi hocam arkada?Ben Void RGB Elite modelini aldım, hatta bugün ekolayzır ayarını da yaptım, ses seviyesi 10'da kullanıyorum, G231'i 40 seviyesinde kullanıyordum.
Cızırtı var mi hocam arkada?Ben Void RGB Elite modelini aldım, hatta bugün ekolayzır ayarını da yaptım, ses seviyesi 10'da kullanıyorum, G231'i 40 seviyesinde kullanıyordum.
Hocam sadece şunu söyleyeceğim. Amazon dışında alacaksanız bence almamalısınız.Cızırtı var mi hocam arkada?
Çünkü doğru bir şey hocam, 600 TL az bir para değil.Hocam bir durun. Bugün içinde gelirse test edeceğim. Millet bir denesin, her konuda önlerine çıkıp dip ses var, almayın falan diyorsunuz.
Hocam şuan konu kablosuz alacaklar için değil. Kablosuzun bir çok kötü yanını ben de youtube videolarının altında okudum. Mikrofonu da kablolu modele göre kötü diyorlar. Yanlış anlaşılmasın. Bu modelim mikrofonu kötü değil, buna göre kablosuzunki kötü.Çünkü doğru bir şey hocam, 600 TL az bir para değil.
Yazılım yüklediğiniz an, ya ayarları kullanamıyorsunuz, ya da dip ses oluşuyor.
Corsair ise hiçbir şey yapmıyor, kablolu sürüm de çözüm var fakat zor.
Kablosuz da hiç çözüm yok.
Amazon link'ini atar mısınız?Hocam sadece şunu söyleyeceğim. Amazon dışında alacaksanız bence almamalısınız.
Orada mısınız?Ben Void RGB Elite modelini aldım, hatta bugün ekolayzır ayarını da yaptım, ses seviyesi 10'da kullanıyorum, G231'i 40 seviyesinde kullanıyordum.
Corsair Ca-9011203-Eu Void Elite Rgb 7.1 Usb Oyuncu Kulaklığı Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Buyrun. Dün aslında birkaç konuya amazonda ürün kaldığını yazmıştım. Kaçırmasaydınız keşke. Satıcı webdenal değil bu arada. Satıcı amazon.com.tr üzerinden alırsanız dediklerim geçerlidir. Garanti, iade vs.Amazon link'ini atar mısınız?
Orada mısınız?
Ben onu konuyu okuyacaklar için yazdım, sorunun çözülmesi imkansıza yakın diye, yapan var mı, var.Hocam şuan konu kablosuz alacaklar için değil. Kablosuzun bir çok kötü yanını ben de youtube videolarının altında okudum. Mikrofonu da kablolu modele göre kötü diyorlar. Yanlış anlaşılmasın. Bu modelim mikrofonu kötü değil, buna göre kablosuzunki kötü.
Tam anlayamadım dediğinizi ama en uygun 720 diyor amazon da.İlk başta 1062 TL diyor ama yine de pahalı.Corsair Ca-9011203-Eu Void Elite Rgb 7.1 Usb Oyuncu Kulaklığı Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Buyrun. Dün aslında birkaç konuya amazonda ürün kaldığını yazmıştım. Kaçırmasaydınız keşke. Satıcı webdenal değil bu arada. Satıcı amazon.com.tr üzerinden alırsanız dediklerim geçerlidir. Garanti, iade vs.
Amazonda 568 TL'ydi diyorum. Biraz dalgınsınız galiba.Tam anlayamadım dediğinizi ama en uygun 720 diyor amazon da.İlk başta 1062 TL diyor ama yine de pahalı.
Hocam ss atayım isterseniz.Amazonda 568 TL'ydi diyorum. Biraz dalgınsınız galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.