Corsair Void Elite RGB USB alınır mı?

Bütçe
1500
Kutumun özelliklerinde Max 30KHz yazıyor ama doğru yapmışsınız Corsair en doğru cevabı verecektir mağaza satmak için yanlış cevap verebiliyor.

Ayak seslerini balance modda duyamıyorsunuz ama İcue software yazılımı ile 5 tane ekolayzer yapma hakkınız var YouTube da detaylı ekolayzer ayarı çeken bir adam var o ayarlarda kullanıyorum ve ayak sesleri falan herşey gayet net.

Ses seviyesi %100 de biraz yüksek ben 80 de kullanıyorum

16 bir 4800hz yazıyor ses ayarlarında

Kulağa tam oturuyor ve bir rahatsız etme gibi durumu yok 2 3 saatten sonra biraz sıkıyor terleme çok az.

Rgb si baya iyi çok havalı duruyor İcue software yazılımı ile renk ayarları yapabilirsiniz ekte fotoğraf bırakacağım
O ekipmanların yanına o mouse yakıştı mı be kral :)

:D öyle olur hep benim klavye de bozulmuyor 4 yıl olacak BİM klavyesi.

Bende ilk başlarda soğutucu ile oynayamıyordum gittim 150 TL'ye klavye aldım 2 gün oynadım bozuldu iade de almadılar ama alıştım soğutucu ile oynamaya. Bu mouse bozulsun direk Corsair Katar Pro almayı düşünüyorum laptopun klavyesi Corsair mouse ve kulaklık ta Corsair olursa seri tamamlarım.

Kutumun özelliklerinde Max 30KHz yazıyor ama doğru yapmışsınız Corsair en doğru cevabı verecektir mağaza satmak için yanlış cevap verebiliyor.
Ses kartına yönelecek gibiyim hocam, BlasterX G1 ses kartı kafama yatıyor, Corsair HS50 PRO kulaklığımı nasıl besler merakta ediyorum, Void Elite ses kartıda buldum 250 liraya :) Kararsız kaldım

Ses kartına yönelecek gibiyim hocam, blasterx G1 ses kartı kafama yatıyor, Corsair HS50 Pro kulaklığımı nasıl besler merakta ediyorum, Void Elite ses kartıda buldum 250 liraya :) kararsız kaldım.

Yani şu an kullandığım kulaklığı tavsiye ederim siz bilirsiniz güzel kulaklıktır bu fiyata başka güzel kulaklıklar da vardı ama hepsi uçtu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı