Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU alınır mı?

Bütçe
500-700
Ben ürünü kullanıyorum. Yaklaşık aldıktan 1 yıl sonra kablonun kulaklık tarafındaki ucunda aşınmalar oldu. Sesi vs. bi' anda gidip geri geliyordu. kablosu çok sıkıntılı. Onun dışında kötü değil. Dip ses sorunu var ama o çözülüyor.

Yazılımı kullanışlı değil ve kronik dip ses sorunu mevcut.

Kanka dip sesi hallederiz uygulama ayarlarından ben videosunu izledim falan.

Ben ürünü kullanıyorum. Yaklaşık aldıktan 1 yıl sonra kablonun kulaklık tarafındaki ucunda aşınmalar oldu. Sesi vs. bi' anda gidip geri geliyordu. Kablosu çok sıkıntılı. Onun dışında kötü değil. Dip ses sorunu var ama o çözülüyor.

Kanka bende şu an gamepover Magnus var, ucuz diye aldım. Benim PC'de sorun var kasanın arkasına takamıyorum ve ön fanın olduğu yere takıyorum ve bu kulaklık çok katlanıyor. Böyle kablo birbirine giriyor, o yüzden de yırtıldı hemen.

7.1 Carbon modeli mevcut bende önceden çok beğenmiyordum ama ayarları iyi yapınca fena kulaklık değil.

Kanka bana ayarları bir de 7.1'in atar mısın? Bir 1000 TL'lik var o 7.1 galiba, benim bütçe bu 800 TL maksimum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanızı önermiyorum ben kullandım hatta bugün iade ye götürdüm, ses kartınız yoksa mikrofonu kullanamıyorsunuz gibi bir şey dip ses yuvası. Ama ses performansı ciddi manada iyiydi ama mikrofondan çok kaybediyor almanızı önermem. Driver ını falan da kurdum denemediğim yöntem kalmadı ama olmuyor mikrofon çalışmıyor diye iade ye verdim kabul edilecek umarım.

Almanızı önermiyorum ben kullandım hatta bugün iade ye götürdüm, ses kartınız yoksa mikrofonu kullanamıyorsunuz gibi bir şey dip ses yuvası. Ama ses performansı ciddi manada iyiydi ama mikrofondan çok kaybediyor almanızı önermem. Driverını falan da kurdum denemediğim yöntem kalmadı ama olmuyor mikrofon çalışmıyor diye iade ye verdim kabul edilecek umarım.

Kanka o bence temel bir şey değil bireysel senin PC'ye özgü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanızı önermiyorum ben kullandım hatta bugün iade ye götürdüm, ses kartınız yoksa mikrofonu kullanamıyorsunuz gibi bir şey dip ses yuvası. Ama ses performansı ciddi manada iyiydi ama mikrofondan çok kaybediyor almanızı önermem. Driverını falan da kurdum denemediğim yöntem kalmadı ama olmuyor mikrofon çalışmıyor diye iade ye verdim kabul edilecek umarım.

1674851686000.png

Olabilir ama doğru dürüst bir ses kartı bile minimum 300 TL 700+300 1000 TL yapar 1000 TL'ye de daha kaliteli bir kulaklık alınabilir. Anakart modeliniz nedir?

Usta sen hangi kulaklığa geçeceksin? Bu bütçede bulursan beni de bilgilendir veya ikimiz de önceden aldığımız kulaklığa göre alalım.

Eki Görüntüle 1647644

Usta sen hangi kulaklığa geçiceksin bu bütçede bulursan beni de bilgilendir veya ikimiz de önceden aldımız kulaklığa göre alalım.

Ses kartı modelinizi bilmiyorum ama yine de Corsair'i önermiyorum. Ben HyperX Stinger Core'a geçeceğim ama ses kartım yeter mi bilmiyorum o yüzden az daha biriktirip HyperX Cloud 2 almayı düşünüyorum. Bu bütçe de HyperX Cloud Stinger Core DTS Headphone:X Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA bunu önerebilirim. HYPERX STİNGER OYUN KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da belki buda olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı