Açıkçası bende bu sıralar kulaklık bakıyorum ve en çok bu iki kulaklık arasında git gel yaşıyorum. Corsair Void icue yazılımı ve mikrofon üzerinden bazı problemler yaşamışlar
Hyperx Cloud 2 için problem genel olarak mikrofon ve yazılım desteği olmaması.
Void daha rahat, EQ ayarları ile oynayarak duruma uygun hale getirilebiliniyor yani ses kalitesi olarak Cloud 2'den daha iyi. Sadece oyun için değilse ve uzun süre takıcaksan Void al.
Cloud 2 Ses seviyesi daha fazla, FPS oyunları için önemli olan mid sesleri çok iyi veriyor ki bu rakibin yerini daha kolay tespit etmeni sağlıyor. Bass kalitesinin iyi olduğunu duydum ama malesef uzun kullanma fırsatım olmadığından cevap için en uygun kişi değilim. Uzun süre kullanımda terletmesi daha olası, özellikle valorant için bir şey arıyorsan Cloud 2 al.
Şahsen genel olarak hikayeli oyun ve az da olsa FPS oyunları oynuyorum. Discord da kullandığımdan Void almaya daha yakın gibiyim ama Cloud 2 de cezbetmedi değil hani. Zaten ikisinde de ses kartına göre kalitede azalma olmayacağından en azından o konuda kafam rahat. Yine de düzgünce bi karar veremedim açıkçası. Hala önerilere açığım konuyu takibe aldım güzel öneriler alırız belki.
Ek olarak Corsair HS60 bana çokça önerildi eğer bakmak istersen farklı bi alternatif sunayım dedim. Kullanan arkadaşlarıma sorduğumda icue yazılımından ziyade dolby atmosun daha iyi ses verdiğini söylediler. Yazılım konusunu o şekilde çözmüşler.