Corsair Void Elite Wireless Dip Ses Sorunu

Kaan Melih

Kilopat
Makaleler
1
Selamlar, Corsair Void Elite Wireless kulaklığımda dip ses sorunu var, bu kulaklığı kullananlar bu sorunu yaşıyor. Kulaklıkta sürekli hışırtı sesi var, kulaklığın sesini kısmak söz konusu değil zira kulaklığın üstündeki tuş direkt olarak Windows'un sesini ayarlıyor. İnternetin altını üstüne getirdim fakat bir sonuç alamadım. Bazı kişiler iCUE yazılımını silince problemin çözüldüğünü söylemiş fakat ben yaptığımda sorun çözülmedi. Arkadaşlar bunun bir çözümü yok mu?

kaan merhaba sorun hakkında çözüm buldun mu kulaklığı yeni satın aldım ve aynı sorun bendede mevcut geç kalmadan iade etsem mi diye düşünüyorum

Ben sorunu çözdüm sanırım. Dip ses şu anda yok. Bir forumda abimiz şöyle yazmış.
Dip ses hikayesi ICUE'dan önce Windows 10'un kablosuz ses aygıtı gibi sıradan bir otomatik driver indirmesinden kaynaklanıyor.

iCUE yüklemeden önce ve kulaklığın alıcısını USB’ye takmadan önce Windows 10’un otomatik driver yükleme özelliği kapatılıp iCUE yüklenir, sonra alıcı takılırsa düzgün driver yükleniyor ve sorun olmuyor.
Abimizin dediklerini yaptıktan sonra bilgisayarımda yüklü olan iCUE sildim ve yeni sürüm iCUE yükledim sorun ortadan kalktı.

Ben sorunu çözdüm sanırım dip ses şuanda yok bir forumda abimiz şöyle yazmış
dip ses hikayesi iCUE’dan önce Windows 10’un kablosuz ses aygıtı gibi sıradan bir otomatik driver indirmesinden kaynaklanıyor.

iCUE yüklemeden önce ve kulaklığın alıcısını USB’ye takmadan önce Windows 10’un otomatik driver yükleme özelliği kapatılıp iCUE yüklenir, sonra alıcı takılırsa düzgün driver yükleniyor ve sorun olmuyor.
Abimizin dediklerini yaptıktan sonra bilgisayarımda yüklü olan iCUE sildim ve yeni sürüm iCUE yükledim sorun ortadan kalktı
Peki iCUE'yi sonradan silsek sıkıntı olur mu? Çünkü yüklü olduğu zaman discord sesleri gecikmeli geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı