Corsair Void Elite Wireless vs Corsair HS80 kablolu

Corsair HS80 almayı düşünüyorum günümüz için hala mantıklı mı 5500 TL civarında ödeme sağlayacağım?

Corsair HS80 almayı düşünüyorum günümüz için hala mantıklı mı 5500 TL civarında ödeme sağlayacağım?

Ben 1 senedir HS80 kullanıyorum gayet memnunum ancak 5500 TL eder mi orasını bilemem ben 2700'e mi ne almıştım.

Wireless modeli için değer bence. Cloud 3 Wireless'e de bakabilirsin. Yalnız ben HS80 ile rahat edemediğim için iade etmiştim haberiniz olsun. Cloud daha rahat. Corsair daha premium.

Hocam bende HS80'i ilk aldığımda sıkıyor diyordum ancak şu an gayet rahat geliyor asla kafamı ve kulaklarımı acıtmıyor, günde 7-8 saat kafamda duruyor ona rağmen hiç sıkıntı olmuyor. HS80'in Wireless modelini alabilir arkadaş istiyorsa.

Teşekkür ederim dostlar HS80 Wireless modelini almaya kararlıyım arada HS80 Max geliyor aklıma ama ne kadar farkı vardır bilmiyorum fiyat olarak bayağı farklı ama o kesin.

Teşekkür ederim dostlar HS80 Wireless modelini almaya kararlıyım arada HS80 Max geliyor aklıma ama ne kadar farkı vardır bilmiyorum fiyat olarak bayağı farklı ama o kesin.

Alabiliyorsanız HS80 Max da alabilirsiniz farkı var ikisinin. Ama 3 bin TL oynuyor arada karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı