Tüm güncellemeler yüklü ancak benim kayıttan yürütme aygıtları kısmında hoparlör yazmıyor, yazıyor da aktif değil. Kulaklık işitme bölümü yazıyor ve bahsettiğiniz kısımların hiç birisi yok. Direkt olarak usb ile bağlantı yaptığımdan dolayı olabilir mi?
Sanmam, ben de USB uçlu kulaklık kullanıyorum. Bir terslik var sizin durumda ama çözemedim üzgünüm. Farklı USB yuvası kullanmanın çözmesini beklemiştim ama olmamış.
"Kayıt" sekmesinde durum nedir peki? Mikrofon ayarları sayfasında mikrofon seviyesini düşürmekten başka yapabileceğimiz bir şey bulunuyor mu?
Ürünün kendi ses kartı olduğu için anakart ile alakalı olmaması gerek. Bende de aynı şekilde sadece mikrofon ayarı mevcut o sayfada.
Kulaklığın mikrofonunu kapatınca değişim var mı? Ya da mik. açıkken/kapalıyken bilgisayarın kasasının metaline dokunduğunuzda (kendinizi toprakladığınızda) sorunda azalma var mı peki? Sorun statik elektrik mi onu öğrenmiş oluruz en azından.
Mikrafon açıkken veya kapalıyken herhangi bir değişim olmuyor. Bilgisayarın bağlı olduğu hatta topraklama yok Saçma olduğunu biliyorum ama ana hat üzerinden kısa sürede yeni hat çekeceğim. Sorun bundan dolayı olabilir mi?
Gayet mümkün, ihtimaller dahilinde. İlk işiniz bunu halletmek olsun o zaman. Umarım sorun topraklı hat ile çözülür. Şimdilik elimden başka bir şey gelmiyor.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, toprak hattı çektikten sonra tekrardan durumu bildiririm Buna ek olarak Ali Güngör başka bir konuda "Dip ses genellikle anakartın üzerindeki ses yongasından kaynaklanıyor " demişti. Anakart ile alakalı bir durum olabilir mi? Tekrar tekrar soruyorum biliyorum ama emin olmak adına soruyorum
Doğru ancak elinizdeki anakart eski nesil bir şey değil, ayrıca ürünün kendi ses kartını kullanıyorsunuz. 3.5 mm jak ile bağlantı yapmış olsaydınız anakartınkini kullanmış olurdunuz. Rica ederim, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalıştım. Direkt olarak çözüm bulabilseydim daha memnun olurdum.
Anakart modelim Gigabyte GA-H81M-S1. Arkadaşlarımın anakartımın çok kötü olduğunu söylüyorlar. 2x8 GB Kingston DD3 ramlerim var. Değiştirmeye kalksam ramlaride değiştirmem lazım totelde 1500 liraya tekabül ediyor ve benim şuanda onları alacak gücüm yok Sizce de gerçekten kötü mü?
Tamam çok kapsamlı olduğu söylenemez, düşük bütçeye uygun bir anakart. Ancak çöp de değil yani. ALC 887 ses yongası var üzerinde, tarihi eser değil. 10 yıllık bir yonga. Ön panele eklenecek bir ses modülü ile 7.1 desteği bile mevcut. Ama zaten bunlar sizi ilgilendirmiyor. Kulaklığın ayrı ses kartı var, ALC 887'den almıyorsunuz sesi. Kulaklığın içerisindeki dahili ses kartından alıyorsunuz USB bağlantısı sayesinde. Bilgisayarı yenilemeye ihtiyacınız yoksa, işinizi görüyorsa üzülmeniz yersiz.