Corsair vs SteelSeries

Arkadaşlar uzun zamandan beri araştırıyorum iki markanın arasında kaldım sizce hangisi?
Corsair: K70 MK2.
SteelSeries Apex 5
Hangisini almak daha mantıklı?
K70 ile ilgili şöyle bir yorum yazılmış, ne kadar doğrudur bilmiyorum.
83415C40-BEB4-4AD6-8ABF-868CDDE6A009.jpeg

Klavyeler arasında alaka yok.
Nasıl? Merak ettim ne düşündüğünü.
%60 klavyeler bence herkesin rahat edebileceği klavyeler değil.
Doğrudur. Bana TKL ve %60 çok daha rahat geliyor. F/P bence CK350. Red switch ve blue switch olduğu için iyi ama switch Cherry MX olmadığı için çoğu kişi istemiyor gibi ama kalitelidir.

Nasıl? Merak ettim ne düşündüğünü.
Doğrudur. Bana TKL ve %60 çok daha rahat geliyor. F/P bence CK350. Red switch ve blue switch olduğu için iyi ama switch Cherry MX olmadığı için çoğu kişi istemiyor gibi. Ama kalitesi iyidir.
Bana da çok rahat geliyor, ama dediğim gibi herkese uygun olmaz. Benim parmaklarım çok uzun olmasına rağmen küçük klavyeler daha çok hoşuma gidiyor.

Bana da çok rahat geliyor, ama dediğim gibi herkese uygun olmaz. Benim parmaklarım çok uzun olmasına rağmen küçük klavyeler daha çok hoşuma gidiyor.
Olabilir. İstemiyorsa söyleyebilir ve ben de başka boyutlu öneririm. %60 olması ve yurtdışından gelmesi çoğu kişiyi de itebilir gibi geliyor bana.

Ben kulaklık olarak Corsair HS35 kullanıyorum birkaç aydır. Genel olarak memnunum, ama belki de daha iyisini kullanmadığım içindir.
Ama şahsen o paraya klavye alacak olsam ROG Strix Flare alırdım. :D

K70'in karşısında Apex 7 olsaydı benim kişisel tercihime göre SteelSeries derdim ancak bu 2 ürün arasında kalibre farkı var. Bu yüzden K70 derim, SteelSeries'in fiyatları son serilerde nedense rakiplerinin benzer düzeyindeki ürünlere göre daha pahalı oluyor.
K70 MK.2 LP kullanmaya devam ediyor musun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı