Benim yazdığım bilgiler 240 gb'lik modelleri zaten.Okuma yazma hızını atmakla bu iş olmuyor. Modellerini belirtmelisin ki yardımcı olalım.
Toshiba kullanıyorum söylediğiniz modelden 240 GB memnunum performansı güzel yazdığı değerleri tam manasıyla veriyor.Benim yazdığım bilgiler 240 gb'lik modelleri zaten.
Corsair 240GB LE Serisi
Toshiba OCZ 240GB TR200 Serisi
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Samsung evo'lar var mesela ama toshiba daha cazip geldi bana fiyat ve performans bakımından.Toshiba kullanıyorum söylediğiniz modelden 240 GB memnunum performansı güzel yazdığı değerleri tam manasıyla veriyor.
Samsunglar pahalı ama daha iyi. Toshibayı 3 aydır kullanıyorum performansından memnunum.Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Samsung evo'lar var mesela ama toshiba daha cazip geldi bana fiyat ve performans bakımından.
Eyvallah sağolasın kardeşim.Samsunglar pahalı ama daha iyi. Toshibayı 3 aydır kullanıyorum performansından memnunum.
Bu ssd yeni çıktı sanırım. Sen kullanıyormusun yoksa öneri olarak mı söyledin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.