Toshiba P300 vs Corsair LE SSD

Yağız Dikmen

Kilopat
Katılım
24 Mart 2017
Mesajlar
352
Çözümler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yakın zamanda Toshiba'nın P300 modelini aldım. Bazı arkadaşlarım, zaten hızlı bir HDD'in var. SSD almana gerek yok dediler. Sizce sistemi toplarken SSD almalı mıyım? Yoksa sonradan eklemeli miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Mekanik diskler ile "Katı Hal Sürücüleri" (SSD) karşılaştırılmaz. Mekanik diskler en ufak bir hasarda, sarsıntıda ve benzeri durumlarda bozulabilir. 200MB/S okuma-yazma hızı var. SSD' lerin ise 500MB/S okuma-yazma hızları oluyor genelde. Elbetteki SSD' ye göre değişir. M.2 SSD' ler çok daha hızlı, RAID yapılırsa daha da hızlı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı