Corsair VS650 mi, Zalman GLX600 mü ?

Bu ikisi arasından corsair vs yi tercih et ama 230 tl zalman zm700 bütçene uzak mı tam?? O bundan çok daha iyi. 243 tl vatanda corsair vs650. 243 tl ona verilir mi lütfen :D

Bu ikisi arasından corsair vs yi tercih et ama 230 tl zalman zm700 bütçene uzak mı tam?? O bundan çok daha iyi. 243 tl vatanda corsair vs650. 243 tl ona verilir mi lütfen :D
Zm700 285 lira dolar malesef ):

Açıkcası elden alacağım için vatandan başka alternatif kalmıyor.Ankaradayım ayrıca yani Vatanda satılan ürünlerle kısıtlıyım
Zaten arada sırada salonda ki ikinci sistemimde kullanacağım için benim ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum

Karşılar tabi. Güç kaynağı çok rezalet kötü değil ama hani çok iyi de değil. Orta-iyi arası ortaya yakın bir güç kaynağı ama sisteme aşırı bir o.c yapılmayacaksa rahat rahat götürür sıkıntı yaşatmaz.

Karşılar tabi. Güç kaynağı çok rezalet kötü değil ama hani çok iyi de değil. Orta-iyi arası ortaya yakın bir güç kaynağı ama sisteme aşırı bir o.c yapılmayacaksa rahat rahat götürür sıkıntı yaşatmaz.
Sana şöyle söyleyeyim şuan r9 380 li sistemimde rezalet bir güç kaynağı var xigmatek in 500watt sertifikasız bir güç kaynağı (12v kanalından 384w) bu güç kaynağını kullanırken bile yük altında sıkıntısını görmedim işlemci 4.1 OC ile
Dolayısı ile vs650 hayli hayli yetecektir OC ile de şahsi düşüncem

Sana şöyle söyleyeyim şuan r9 380 li sistemimde rezalet bir güç kaynağı var xigmatek in 500watt sertifikasız bir güç kaynağı (12v kanalından 384w) bu güç kaynağını kullanırken bile yük altında sıkıntısını görmedim işlemci 4.1 OC ile
Dolayısı ile vs650 hayli hayli yetecektir OC ile de şahsi düşüncem

O.c ile de yeter benim kasıt ettiğim bazıları abartıyor voltaj vererek abartıyor o manada. Xigmatek iyi markadır ama hocam kötüleme psu nu :D

O.c ile de yeter benim kasıt ettiğim bazıları abartıyor voltaj vererek abartıyor o manada. Xigmatek iyi markadır ama hocam kötüleme psu nu :D
İdare etmiyor da değil ama günü kurtamalık bir güç kaynağı 380 ni bile besliyor aslında :) ama uzun vadede sağlıklı değil işte

Hiçbiri.
PSU tier list 2.0

***Please Read*** Power Supply Tiers ***Quoted From EggXpert***

Updated PSU tier list • /r/pcmasterrace

Türkiye için konuşursak fiyatını hak eden güç kaynakları fsp, high power ve cougar markaları oluyor. Bunlardan birini bütçeniz uygunsa tabi tercih edin. Corsair cx ve vs serileri kötü. Rm, ax , hx serileri iyidir onlarda çok pahalılar türkiye de. Cx ve vs serileri tier 3 ten tier 4 e geriledi üstelik. Aynı tier listesindeki high power ve fps markaları ufak daha öndedir corsair serilerine oranla.

Bütçeniz ne kadar bülmiyorum fakat Vs650 yaklaış 240-250 tl civarı bu fiyata onun yerine önereceğim ürünlerden birini tercih ediniz.

Zalman ZM700-LX 700W 120mm Fanlı 80+ Power Supply Fiyatı

(BURADA PAHALI BİRAZ)

Zalman ZM700-LX 700W 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI Güç Kaynağı Ünitesi

Seasonic S12II-620 620W 80+ Bronze Power Supply Fiyatı

SilverStone Strider 700W 80+ Plus Bronze Single Rail 54A Fiyatı

Antec VPF650 EC 650W 120mm Fanlı 80+Bronze Aktif PFC Power Fiyatı

Bunlardan birini tercih et daha iyi olacaktır.

Gayet güzel araştırmış arkadaş sizin için, ben de yazın Vatan'dan GTX 980'li bir bilgisayar toplayacağım ve aşağıdaki Zalman marka güç kaynağını düşünüyorum. Size de öneririm, Corsair VS'den 40 lira pahalı ama gördüğünüz gibi çok daha iyi.

ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı