Corsair VS650 Pişmanlıktır

Dediğin o güç kaynağını kullanıyorum. Ben yaşamadım şu ana kadar ve yaşamayacağım da diye düşünüyorum herhangi bir sorun. Alın ya da almayın demiyorum. Ama bana biraz da şans meselesi gibi geliyor. Mesela bu güç kaynağında sıkıntı çıkma olasılığı yüzde 40 ise atıyorum diğerlerinde de yüzde 20 10'dur en fazla. Bence direk alınmaz demek de pek doğru gelmiyor. Ama şöyle de bir şey var. Güzel bir araştırma yapılırsa daha iyi güç kaynakları bulunabilir. Bu da ayrı bir şey. Ama alınmaz demek bilmiyorum...

Dediğin o güç kaynağını kullanıyorum. Ben yaşamadım şu ana kadar ve yaşamayacağım da diye düşünüyorum herhangi bir sorun. Alın ya da almayın demiyorum. Ama bana biraz da şans meselesi gibi geliyor. Mesela bu güç kaynağında sıkıntı çıkma olasılığı yüzde 40 ise atıyorum diğerlerinde de yüzde 20 10'dur en fazla. Bence direk alınmaz demek de pek doğru gelmiyor. Ama şöyle de bir şey var. Güzel bir araştırma yapılırsa daha iyi güç kaynakları bulunabilir. Bu da ayrı bir şey. Ama alınmaz demek bilmiyorum...
Neden sorunlu çıkma ihtimali daha yüksek olan bir PSU alasın ki? Aklı olan FSP veya Cooler Master'a yönelir.

Hocam VS600 kullanıyorum. İşlemci (@4.0Ghz), RAM (@3000Mhz) ve ekran kartına (@core: +200Mhz) overlock yapıp sentetik testler yapmama rağmen herhangi bir sıkıntım olmadı :)

Öyle Everest, Hadron vs. gibi markalar olmadığı sürece psudan zarar gelmez ddiye düşünüyorum. Corsair hayal kırıklığına uğrattı.
Ben MasterWatt 650 kullanıyorum ve kafa rahat :) 0 ses. Hiç ses çıkardığına şahit olmadım ben :)
Bende de Aerocool Vx750 var. Tam sistemde 0 ses yaptım dedim ve baktım ki bütün ses Psu'dan geliyormuş. Fanını değiştirebilsem değiştiricem de olmuyor herhalde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı