Cortana çok havalı bir şey!

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Selamünaleyküm hayırlı geceler arkadaşlar.
Cortana'yı hiç deneyim edinmemiştim ama artık deneyim ettim.

Çok havalı bir şey. Gayet akıcı bir sesli asistan. Tek sorun İngilizce ama Windows 10 söylediklerimiz çok güzel algılıyor.
Ben böyle bir şey beklemiyordum.

Sizlerin de muhakkak deneyim etmesini isterim. İyi geceler.

Hala Türkçe desteği gelmemesi en büyük eksi yanı bence. Umarım yakın zamanda gelir. PC için de bir sesli asistan olması iyi bir şey olurdu. Ayrıca internette arama vb. yapabiliyor mu?

2016 yılında kasasında Cortana Sticker'ı olan bilgisayarlar görmüştük, Windows'un Cortana'sı özellikle ülkemiz için Samsung'un Bixby'sinden hallice bir konuma sahip. Asistan uygulamaları pek çok kullanıcı için geçici bir hevesten ibaret. Gerçek anlamda asistan kullanmak için evimizde geniş çaplı bir ekosisteme sahip olmamız lazım ki bu da ülkemizde imkansız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm hayırlı geceler arkadaşlar.
Cortana'yı hiç deneyim edinmemiştim ama artık deneyim ettim.

Çok havalı bir şey. Gayet akıcı bir sesli asistan. Tek sorun İngilizce ama Windows 10 söylediklerimiz çok güzel algılıyor.
Ben böyle bir şey beklemiyordum.

Sizlerin de muhakkak deneyim etmesini isterim. İyi geceler.
Nerede yaşıyorsunuz? Türkiye'de kullanılmıyor mu?

Hocam mesela ne işinize yaradı ki? Yani telefonda asistan anlarımda PC de işe yaramaz gibi. Bana göre.

Yavaş yavaş laptoplar tablet gibi olmaya başlıyor W11 örnek o W7 ya da W10 havasından çıkıp sanki Android kullanıyormuşsun gibi hissettiriyor o yüzden masaüstü değil de 3-5 yıla laptoplar için işe yarayacağını düşünüyorum.

Samsung Bixby gibi, Ingilizce olarak kullanıyorum Bixby'i ama Ingilizce kullanmak zor.
TR dil destegi gelse iyi olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı