Counter Strike 1.6 Windows 7 FPS düşmesi

KenJi* =]

Kilopat
FPS oyunu oynuyorum. Far Cry 3, CoD MW , Cod blackops, Crysis 2, Most wanted 2 falan. FPS düşük olduğundan biraz kontrolu sağlayamıyorum. Sırf bu oyunları yüklemek oynamak için Windows 7 kurdurdum PC'ye. Windows 7'de nvidia FPS ayarlarını yaptım fazla düzelmedi. Bir de cs 1.6 oynarken Windows XP'de FPS 200 sabit oluyordu ama Win 7'de atıyorum zombie gibi serverlarda FPS düşüyor. XP'de hiç düşmüyordu. Sorun nedir?

PCözellikleri;

• Nvidia Geforce 9800 GT
  • Windows 7 Ultimate 32-bit
  • İşlemci : intel core i5 cpu --- 3.20 Ghz
  • Yüklü bellek (RAM) : 4 GB RAM (Kullanılabilirlik: 3 GB)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8'de cs 1.6 çalışır mı sxe falan? Diğer oyunlar falan çalışır mı? Bir de 64 bit ile 32 bit ne farkı var ? 64 bit kurarsam ne yararı olur bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8'de çalışır her şey sen merak etme. 64 ile 32 Bit arasındaki farka gelecek olursak; bilgisayarında 4 GB RAM var fakat 32 Bit işletim sistemi yüklediğin için 3 GB'ı kullanılabilir oluyor sadece ve 1 GB RAM'i çöpe atmış oluyorsun. 64 Bit işletim sistemi kullanarak 4 GB RAM'ın tamamını kullanıma hazır hale getireceksin.

Tamamen format atman gerekiyor bildiğime göre. Bence biraz para biriktirip bir ekran kartı al kendine 7770 olur GTX650 olur. FPS Düşme olayı ise win 7 veya win 8 64 Bit kurunca ekran kartını güncelle oyunu orjinal değilse satın almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı