Counter-Strike 2 deneyimim

Bana da aynı şekilde bir kaç gün önce beta erişimi açıldı. CS:Go da +400 FPS sabit oynarken CS2'de (oyunun kendi önerdiği ayarlarda) 120-150 FPS arası alıyorum. Arada bir de FPS drop yaşıyorum. Bundan bağımsız oyunu beğendiğimi söyleyebilirim. Vuruş hissiyatı CS:Go ya göre çok farklı ve keskin geldi ama biraz oynayınca hemen alıştım. CS2 de alışamadığım tek şey yeni satın alım menüsü oldu. Yılların getirdiği bir el alışkanlığı var sonuçta. Onun dışında zamanla oyunun daha optimize hale geleceğine inanıyorum. Sonuçta hala beta aşamasında.
Kullandığım Sistem:
*İşlemci: 5600X
*Ekran Kartı: RTX 2070Super
*Ram: DDR4 3200 Mhz 32 GB

Yani görsellik ve animasyonlarda bariz bir fark mevcut. Üzerine ışıklandırma bariz daha iyi. FPS düşmesi epey normal, tek başına üzerine epey uğraşılan smoke detayı bile bilgisayarı çok daha fazla yoruyor. Ne kadar optimize edilir bilmiyorum. Şu an tek isteğim glitchlerin toparlanması.

CS:GO hiçbir zaman güzel görünen bir oyun olmadı, dokular ve animasyonlar epey outdated idi. Hala kendisinden kaç sene önce çıkmış Half-Life 2 vibe'ını alıyordum oyunu oynarken. Zaten açık dünya bir şey değil, maplerin boyutu belli. Detay ve efektler çok kısıtlı, kan efektleri bile en yüksek ayarlarda aşırı outdated görünüyordu. Şu an sadece karşılaştırma videolarına bakınca bile o kalitedeki çağ fark belli oluyor. Bunun fırsat maaliyeti de FPS olacak.
Ben de ilk başta CS 2 nin biraz daha renkli olması ve yeni detayların gelmesi taraftarıydım ki CS 2 de tam olarak istediğim gibi gelmiş.
Ancak değişen grafikler, animasyonlar ve özellikle renk paleti bana göre sanki gereğinden fazla parlak gibi.

CS 2 nin yine normal CS ye göre az daha renkli olması gerekirdi ve öyle de yapmışlar ancak oyunun renk paleti dediğim gibi bana fazla parlak geldi. Tabi zamanla alışılır ancak kimisinde de bu parlaklık bende olduğu gibi uzun oynamalar da baş ağrısı yapabilir.

renk paleti bana göre sanki gereğinden fazla parlak gibi.

O kişisel bir zevk evet, kimileri beğenmeyecek. Eski Inferno ve yenisi arasındaki o renk paleti farkını hatırlıyorsunuzdur. Sonrasında alışmıştık ve bariz daha güzel gelmeye başlamıştı çoğumuza.

Bana da aynı şekilde bir kaç gün önce beta erişimi açıldı. CS:Go da +400 FPS sabit oynarken CS2'de (oyunun kendi önerdiği ayarlarda) 120-150 FPS arası alıyorum. Arada bir de FPS drop yaşıyorum. Bundan bağımsız oyunu beğendiğimi söyleyebilirim. Vuruş hissiyatı CS:Go ya göre çok farklı ve keskin geldi ama biraz oynayınca hemen alıştım. CS2 de alışamadığım tek şey yeni satın alım menüsü oldu. Yılların getirdiği bir el alışkanlığı var sonuçta. Onun dışında zamanla oyunun daha optimize hale geleceğine inanıyorum. Sonuçta hala beta aşamasında.
Kullandığım Sistem:
*İşlemci: 5600X
*Ekran Kartı: RTX 2070Super
*Ram: DDR4 3200 Mhz 32 GB
Vuruş hissiyatnı vallahi ben de çok beğendim. Hele o Glock sesi çok iyi olmuş. Yıllar sonra Glock sesi bana hoş gelmeye başladı :D glockla o sesle oynarken zevk alıyorum şaka gibi :)

Vuruş hissiyatnı vallahi ben de çok beğendim. Hele o Glock sesi çok iyi olmuş. Yıllar sonra Glock sesi bana hoş gelmeye başladı :D glockla o sesle oynarken zevk alıyorum şaka gibi :)
Glock sesini bende çok beğendim. Genel olarak sesler ilk başta çok garip geliyor ama bir süre sonra alışıyorsun. Bir de yeni Deagle çok sapıkça bir şey olmuş. Sanki nereye sıkarsam sıkayım ilk mermi her seferinde headshot gidecekmiş gibi geliyor. Mermiler çok stabil gidiyor.

Zamanında CS:GO'yu optimizasyonu için takdir ettim, 2 GB RAM'li bilgisayarımda Çok Yüksek ayarlarda bile çalışıyordu en az 60 fps. Şimdi bu özelliklerle 60 FPS alıyor.

Rezalet.
Optimizasyon şuan için iyi olmayabilir ama ortada rezaletlik bir durum yok,valve sonuçta herkesin pc'sini yenilemesini bekleyemez

Technopat Haberler

Geri
Yukarı