Counter-Strike 2'ye ait bazı videolar yayınlandı!

  • Konuyu başlatan MarkS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 114
  • Görüntüleme 6B
Ne olacak hocam oyuna Valorant gibi skillmi gelsin.

Hocam orası Valve'nin bileceği iş ama mesela benim çok çok istediğim animayonlu skinleri getirebilirler şu durumda ne yazık ki Valorant'ı geçemez eskiden CS oynuyordum çok hype almıştım ama adam gibi gelen tek yenilik grafikler olmuş gibi duruyor.
 
Gayet yeterli ve güzel olmuş. Duman fiziği çok iyi. Grafikler de güzel. İnsanların bunun için yepyeni bir oyun beklentisine girmesini anlamıyorum. Bunu CS:GO 2.0 güncellemesi olarak düşünmek lazım.
 
3 tane birer videoluk paylaşımlardan nasıl geniş bir çıkarım yaptığınızı merak ediyorum açıkçası, paylaşılan şeyler güzel duruyor. Sis fiziği gibi şeyler Source 2'nin ne kadar mükemmel bir oyun motorunun göstergesi. Muhtemelen F2P bir oyun olduğundan çok uçup kaçmazlar bu tarz şeylerde, sonuçta her bilgisayarın açması lazım, ama güzel şeyler geleceğine eminim. Grafik olarak aşırı fark yok ancak olması da gerekmiyor, CSGO'da RTX falan mı bekliyordunuz? Bu tarz oyunlar çok iyi grafiklere sahip olmuyor zaten, herkesin oynaması lazım. Valorant'ın grafiklerine falan bir daha bakın isterseniz. Kaldı ki yanlış beklentiye giriyorsunuz bence, CSGO'ya dev güncelleme geliyor gibi bakın. Eksikleri giderip üç beş özellik eklerler fazlası da olmaz, kaldı ki gerek de yok. Valorant'taki gibi skill falan atmıyorsunuz oyunda.
 
Yazın güncelleme olarak gelecekmiş.
1679503875550.png
 
Evet kanala bakmamıştım. Oyun hakkında yorum yapacak olursam çok saçma olmuş. Hazır CS:GO'yu kopyalayıp motorunu değiştirip yeniden yayınlayacaklar. Şahsen ayrı oyun çıkmasına seviniyordum ama böyle olacaksa hiç çıkmasaymış keşke. Yukarıda atılan bir sitede güncelleme olacak geleceği deniliyor bakalım umarım öyle olur.
Hocam tek güncelleme videoda olan şeyler değil. Güncelleme olarak gelecek ayrıca. https://counter-strike.net/cs2 Bu sitede alt tarafa kaydırır iseniz gelen yeni şeyler var ve dahası gelecek yazıyor bunlar daha çıkmamış hali.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı