Counter-strike: Global Offensive VAC Dalgası

Beklenen VAC BAN dalgası bugün başladı ve aşağıdaki hileleri kullanan veya bilgisayarında bulunduran tüm CSGO hesapları kalıcı olarak banlandı. CSRK ve AIMWARE dahil hile kullanan binlerce hesap 6 Temmuz 2017 akşamı resmi CS:GO sunucularından yasaklandı. Yüzbinlerce kişinin eğlencesini mahveden hileciler için kötü, bizim için iyi haber! Şu ana kadar tespit edilen hileler şu şekilde:
- Aimware
- CSRK
- Mutiny
- Interwebz
- Inuria
- 3lysium
- R3Cheats
- Chods
- x22
- DemonsInside.us
- Unity
- Sirswagger

Bu dalgaya bende takıldım arkadaşlar, hiç hile ve benzeri yazılım kullanmadığım halde sebepsiz bir şekilde bende ban yedim. Ama olsun, en azından counter strike global offensive artık daha temiz bir oyun olacaktır diye düşünüyorum.

Bana kalırsa kurunun yanında yaşta yandı, hilecilerin yanında hile kullanmayan kişilerde ban yedi. Örneğin bu şekilde bir envanteri olan bir kişinin hile açacağını düşünmüyorum.

Steam Community :: ABSOLUT.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç de öyle olduğunu sanmıyorum. Kendileri neden banlandığını çok iyi biliyorlar.
Senin yaptığın direk olarak çamur atmak hocam :) Sence konunun başında paylaşmış olduğum profilin sahibinin hile açması gibi bir ihtimal varmı ? Adamda yaklaşık 20.000TL lik envanter var. Youtubede felan detaylı araştırma yaparsan sebebsiz yere vac yemenin mümkün olduğu söyleniyor.
 
Messi de milyonlar kazanıyor ama yine vergi kaçırıyor. O da aynı hesap.

Sanki pahalı envanteri olması hile yapmasına engelmiş gibi sürekli bunu örnek olarak gösteriyorsunuz.

Haklı yere ban yedim diyeni sen hiç gördün mü?

892 levelli ve 7bin küsür oyuna sahip hesap haklı yere ban yiyorsa onun 20bin tl değerindeki hesaba kıyak geçecek hali yok valve'nin.

Hatalı yediyse de zaten kaldırılır. Koskoca şirket rastgele adam banlayacak değil.
 
Son düzenleme:
Kqly ve Emilio da ban yedikleri zaman çok değerli envanterleri vardı. Ayrıca bu VAC dalgasında ban yiyen tek değerli hesap da o değil. YouTube'da videoları bulabilirsin. O itemleri büyük ihtimal betten yaptı. Emeği ile kazanmadığı paranın derdine mi düşecek adam?
 
Hocam bende durduk yere ban yedim sistemim iyi performans vermediği için oynamıyordum. Arkadaşlarımla internet kafede açıp oynuyordum fakat bir gün girdiğimde vac yemiştim hile falan kullanmadım gerçekten saçma geldi.
 
Daha önceki VAC ban durumlarında arada kaynayanlar oluyordu, sanırım bu sefer pek arada kaynayan yok gibi. Valve'ın direk olarak VAC attığı söyleniyor arada kaynama gibi bir durum yok yani. Varsa bir şey banlanmışsındır. Bu VAC dalgası iyi oldu. Hem hilecilerden kurulduk hem de çamur atıp "göreceğim senin banlı profilini" diyenlere iyi bir ders verildiğini düşünüyorum.
 
Oyun betadayken VAC çok sıkıntılıydı. Her oyun serverinde VAC serverleri çalışmıyordu bile.
@Rimec Dostum internet kafedeki bilgisayarda sıkıntı vardır. Sonuçta ortak bir ağ var, ortak bir bilgisayar var. O yüzden her internet kafede Steam hesabına girmemek lazım.
 
Daha önceki VAC ban durumlarında arada kaynayanlar oluyordu, sanırım bu sefer pek arada kaynayan yok gibi. Valve'ın direk olarak VAC attığı söyleniyor arada kaynama gibi bir durum yok yani. Varsa bir şey banlanmışsındır. Bu VAC dalgası iyi oldu. Hem hilecilerden kurulduk hem de çamur atıp "göreceğim senin banlı profilini" diyenlere iyi bir ders verildiğini düşünüyorum.
Açıkçası ben bu durumdan gayet memnunum, daha temiz bir oyun haline gelecek cs go benim hesabımın haksız yere gitmesi pek üzmedi aslında. Yeniden satın alıp daha temiz bir oyun oynayabileceğim buda gayet mutluluk verici bence :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı