Counter-Strike hilelerin bitmeyeceği sorunu

Aerkazs

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Özel Eğitim Öğretmeni
Arada sırada eğlence için girilen maçta insanın tadını kaçırırcasına, kullandığım hileyi biraz belli etmeyeyim biraz da belli olsun ama değil mi diye düşünen bir arkadaşı izlemek isterseniz diye maç bağlantısını bırakıyorum. Arkadaşın nicki GosHawk, şikayet edersek belki Valve banlamak ister.
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-X3QRD-ynoTi-rFeNC-ttdwA-fympQ.

Sık girmediğinizde Trust Factor bunu yapıyor, hileci olabilecek kişilerle aynı yere koyuyor sizi. Öncelikle geçmiş olsun. Karşınıza hile kullanan birinin çıkma ihtimalini düşürmek istiyorsanız takım ile girmenizi tavsiye ederim, benim karşıma uzun süredir hile kullanan biri çıkmadı.

Valorant güzel oyun fakat asla CS:GO'nun yerini tutmaz.
Katılıyorum, CS:GO ve Valorant arasındaki bir rekabetten Valorant tek başına çıkamaz. CS:GO sabır, zeka ve refleks gerektiren bir oyun, alışamayanlar ve çamur atanlar tabii ki olacaktır, ama bu onu kötü bir oyun yapmaz. Aksine şu anda piyasadaki en iyi rekabetçi oyunlardan biri.
Valve artık hilelere bir çözüm üretmezse öyle bi tutar ki aklınızı şaşırırsınız.
Şu bakış açısıyla bir yere gelinmez. Herkes cicili bicili sihir saçmalıklarını sevmek zorunda değil, bazıları gerçekten rekabetçi, öğrenmesi kolay ustalaşması zor, taktiksel oyunlar seviyor olabilir. Valorant bana göre Call of Duty' nin ölüm maçı çıkarılıp sihirler eklenmiş versiyonu. Oynadım ve adam vurması kolay olduğu ve özel güçlere ilgim olmadığı için sevemedim, oynayana saygı duyarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı