Counter-Strike hilelerin bitmeyeceği sorunu

Sonuna kadar haklısınız hocam. Demo'ya bir bakayım ben, ban yemesi için elimden geleni yapmaya çalışacağım.

İzleyin hocam arkadaş adeta nasıl prefire atmamız gerektiğini gösterircesine oynuyor. Bazen duvarlara falan sıkıyormuş tabi ben de sonradan izleyince fark ettim. :)

Geçiyorsun R6'ya takk 1000 oyunda 1 hile belki. CS'de 2 hesabımda globaldi smurf hesabı 200 saatte globale kasmıştım ama DMG ve LEM sonrası gelen o hileci çokluğu yüzünden bıraktım oyunu.

Geçiyorsun R6'ya takk 1000 oyunda 1 hile belki. CS'de 2 hesabımda globaldi smurf hesabı 200 saatte globale kasmıştım ama DMG ve LEM sonrası gelen o hileci çokluğu yüzünden bıraktım oyunu.

Doğru yolu bulan bir kişi daha. Dostum R6 o kadar iyi ve o kadar koruması yüksek bir oyunki hileler ile aynı seviyede oynuyorum hilenin etkisi yok.

Bende öyleyim :D. Eğer Overwatch açık ise onu yapın. Güven faktörünü yükseltir hile gelmesini engeller.
Ben oyunu bedava olmadan önce almıştım, sebebi bu olabilir; siz sonradan seçkinlerle (yanlış hatırlamıyorsam öyleydi, yoksa seçkin olmayanlarla mıydı? :D) girebiliyorsunuz ama ben giremiyorum. O yüzden karşıma hile çıkmıyor olabilir.

Ben oyunu bedava olmadan önce almıştım, sebebi bu olabilir; siz sonradan seçkinlerle (yanlış hatırlamıyorsam öyleydi, yoksa seçkin olmayanlarla mıydı? :D) girebiliyorsunuz ama ben giremiyorum. O yüzden karşıma hile çıkmıyor olabilir.
Hayır hocam ben mesela sizinle karşılaşabilirim. 21 seviyeden sonra para ile satın almış gibi oluyor.

21 seviyeden sonra para ile satın almış gibi oluyor.
Bunu demeye çalıştım zaten. Oyuna para vermeyen kişinin hile yapma ihtimali daha yüksek oluyor.

Bildiğim kadarıyla bedava olmadan önce satın alan ile olduktan sonra satın alanların prime' ı tam olarak aynı işlemiyor. Bir içerik üreticisinin videosunda görmüştüm: sonradan satın aldığı prime hesap prime olmayanlarla eşleşebiliyordu. Tabii yanlış hatırlamıyorsam. Eğer öyleyse bence sebep budur.

Bunu demeye çalıştım zaten. Oyuna para vermeyen kişinin hile yapma ihtimali daha yüksek oluyor.

Bildiğim kadarıyla bedava olmadan önce satın alan ile olduktan sonra satın alanların prime' ı tam olarak aynı işlemiyor. Bir içerik üreticisinin videosunda görmüştüm: sonradan satın aldığı prime hesap prime olmayanlarla eşleşebiliyordu. Tabii yanlış hatırlamıyorsam. Eğer öyleyse bence sebep budur.
Bedava olmadan önce satın alanlarda Sadakat Rozeti oluyor. Benim karşıma gelenlerde de Sadakat Rozeti var. Bence Valve öyle bir şey yapmamıştır. Ya da benim arkadaşlarımda Sadakat Rozeti olduğu için karşıya öyle kişiler geliyordur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı