Counter-Strike hilelerin bitmeyeceği sorunu

Ranklar ne hocam? Adamda wallhack var da ilk round çok garip :)

MG1 MG2 karışıktı sanırım. Her round garip hocam oynuyoruz ama kafalarımız pırıl pırıl. :)

Sık girmediğinizde Trust factor bunu yapıyor, hileci olabilecek kişilerle aynı yere koyuyor sizi. Öncelikle geçmiş olsun. Karşınıza hile kullanan birinin çıkma ihtimalini düşürmek istiyorsanız takım ile girmenizi tavsiye ederim, benim karşıma uzun süredir hile kullanan biri çıkmadı.

Sık girmiyordum evet ama ilk defa 5 kişi lobiden bağlanarak girdik onda da denk geldi. :)

Dostlar çoğunuz kabul etmiyceksiniz ama CS:GO artık oyun sektörüne uyum sağlayamıyor.
Battle royale oyunları oynanınca Danger Zone adında mod getirdi.
Asıl yapması gereken 2 yeni oyun çıkartması bir tanesinin battle royale olması lazım.
Diğeride FPS oyunu olması lazım.
Ve CS:GO'ya en büyük ve son güncellemeyi getirip oyunu bırakmalı.
Yeni çıkaracağı FPS oyununa odaklanmalı.
Ama yaptığı şey :
Yeni kasa getirdim 🤗
Yeni bıçak getirdim 🤗
Yeni gereksiz güncelleme getirdim 🤗
Bu tarzda ilerliyor.
Artık oyun nostalji diyebileceğimiz kadar eskidi.
"Yürü ve Ateş Et" başka mekaniği yok.
Hile koruması yok denecek kadar az.
Yeni sektöre uyum sağlayamaz ve hilelere çözüm bulmaz ise kullanıcısını şu andaki gibi azaltmaya ve ilerde tarih olacağına inanıyorum.

Ne, ne alaka anlamadım ?

Dostlar çoğunuz kabul etmiyceksiniz ama CS:GO artık oyun sektörüne uyum sağlayamıyor.
Battle royale oyunları oynanınca Danger Zone adında mod getirdi.
Asıl yapması gereken 2 yeni oyun çıkartması bir tanesinin battle royale olması lazım.
Diğeride FPS oyunu olması lazım.
Ve CS:GO'ya en büyük ve son güncellemeyi getirip oyunu bırakmalı.
Yeni çıkaracağı FPS oyununa odaklanmalı.
Ama yaptığı şey :
Yeni kasa getirdim 🤗
Yeni bıçak getirdim 🤗
Yeni gereksiz güncelleme getirdim 🤗
Bu tarzda ilerliyor.
Artık oyun nostalji diyebileceğimiz kadar eskidi.
"Yürü ve Ateş Et" başka mekaniği yok.
Hile koruması yok denecek kadar az.
Yeni sektöre uyum sağlayamaz ve hilelere çözüm bulmaz ise kullanıcısını şu andaki gibi azaltmaya ve ilerde tarih olacağına inanıyorum.
Haklısın ama CS:GO'yu oynayanların çoğu oyunu uzun süre daha oynar. Mesela ben.

MG1 MG2 karışıktı sanırım. Her round garip hocam oynuyoruz ama kafalarımız pırıl pırıl. :)
Geçmiş olsun, şansınıza öyle gelmiş. Oynamaya devam ederseniz karşınıza hile mile çıkmaz diye düşünüyorum. Lobi arkadaşlarınızın trust factor seviyesi de bunu etkilemiş olabilir. Belki hile kullanan kişi daha yeni hile kullanmaya başlamıştır?

Geçmiş olsun, şansınıza öyle gelmiş. Oynamaya devam ederseniz karşınıza hile mile çıkmaz diye düşünüyorum. Lobi arkadaşlarınızın Trust factor seviyesi de bunu etkilemiş olabilir. Belki hile kullanan kişi daha yeni hile kullanmaya başlamıştır?

Olabilir hocam belki ilk defa hile açmıştır onu bilemem ben çok kafama takmıyorum esasında pek sinirlenmiyorum ama ban yesin de istiyorum yani. Hilecilerin ne zaman karşımıza çıkacağını bilemiyoruz ki :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı