Counter-Strike hilelerin bitmeyeceği sorunu

Dostlar çoğunuz kabul etmiyceksiniz ama CS:GO artık oyun sektörüne uyum sağlayamıyor.
Battle royale oyunları oynanınca Danger Zone adında mod getirdi.
Çok tutmadı zaten, Battle Royale furyasında aldıkları bir karar ama yetiştirememişlerdir diye düşünüyorum. Oynayanı var ve kendine has mekanikleri sevilebilir.

Asıl yapması gereken 2 yeni oyun çıkartması bir tanesinin battle royale olması lazım.
Diğeride FPS oyunu olması lazım.
Tutmayacaktır, piyasa zaten bu tarz oyunlarla dolu. CS:GO' yu geliştirmeye devam etmesi en iyi seçenek, bu oyunu basit olduğu için her gün oynayan yüzbinlerce kişi var.

Ve CS:GO'ya en büyük ve son güncellemeyi getirip oyunu bırakmalı.
Yeni çıkaracağı FPS oyununa odaklanmalı.
A
Dediğim gibi, tek alacakları tepki sinirli fanlar olur. O kadar skin ve eşyanın döndüğü ekosistemi çöpe mi atsınlar? Oluşacak tepkiyi hayal edebiliyor musun? Çok sığ bir bakış açısı hocam bu, yapmayın.

Ama yaptığı şey :
Yeni kasa getirdim 🤗
Yeni bıçak getirdim 🤗
Yeni gereksiz güncelleme getirdim 🤗
Bu tarzda ilerliyor.
Bu konuda size katılıyorum. Server ve anti-hile sistemlerine daha fazla odaklanması lazım.

Artık oyun nostalji diyebileceğimiz kadar eskidi.
"Yürü ve Ateş Et" başka mekaniği yok.
Sevenleri bu yüzden seviyor. NFS serisine bakın, 20 yılda gram değişmedi oyun, ama hâlâ oynayanı var.

Yeni sektöre uyum sağlayamaz ve hilelere çözüm bulmaz ise kullanıcısını şu andaki gibi azaltmaya ve ilerde tarih olacağına inanıyorum.
Kendi sınıfında hâlâ en çok oynanan ve izlenen oyunlardan biri. Bunu neden dediğinizi anlayamadım, sektörün kendisi onlar zaten.

Ben Trust factor denilen şeyin kesinlikle etkisiz olduğunu düşünüyorum. Kiminle maça girsem, bu elemanın güven faktörü düşük, eşleşme etkilenebilir diyor. Ben de onlarla girmiyorum. Kendim başıma girince de rakipten 3 kişi bizden 2 kişi hep hile geliyor. Yüksek rütbe aralıklarında bu böyle olmayabilir fakat benim Rütbem için bu böyle. Valorant konusuna gelecek olursak oyun tercihi olarak CS:GO bence çok daha iyi. Ama oynarken de kanser oluyoruz işte böyle bir durum var :D

Olabilir hocam belki ilk defa hile açmıştır onu bilemem ben çok kafama takmıyorum esasında pek sinirlenmiyorum ama ban yesin de istiyorum yani. Hilecilerin ne zaman karşımıza çıkacağını bilemiyoruz ki :)
Sonuna kadar haklısınız hocam. Demo' ya bir bakayım ben, ban yemesi için elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Çok tutmadı zaten, Battle Royale furyasında aldıkları bir karar ama yetiştirememişlerdir diye düşünüyorum. Oynayanı var ve kendine has mekanikleri sevilebilir.

Tutmayacaktır, piyasa zaten bu tarz oyunlarla dolu. CS:GO' yu geliştirmeye devam etmesi en iyi seçenek, bu oyunu basit olduğu için her gün oynayan yüzbinlerce kişi var.

Dediğim gibi, tek alacakları tepki sinirli fanlar olur. O kadar skin ve eşyanın döndüğü ekosistemi çöpe mi atsınlar? Oluşacak tepkiyi hayal edebiliyor musun? Çok sığ bir bakış açısı hocam bu, yapmayın.

Bu konuda size katılıyorum. Server ve anti-hile sistemlerine daha fazla odaklanması lazım.

Sevenleri bu yüzden seviyor. NFS serisine bakın, 20 yılda gram değişmedi oyun, ama hâlâ oynayanı var.

Kendi sınıfında hâlâ en çok oynanan ve izlenen oyunlardan biri. Bunu neden dediğinizi anlayamadım, sektörün kendisi onlar zaten.

Dostum oyunu kaldırıcaklar demedim. Oyuna güncellemeyi bıraksınlar sadece nadir skin güncellemesi falan gelsin. Yeni bir fps oyunu yapıp ona daha çok güncelleme getirip daha çok ilgilenseler.

Ben Trust factor denilen şeyin kesinlikle etkisiz olduğunu düşünüyorum. Kiminle maça girsem, bu elemanın güven faktörü düşük, eşleşme etkilenebilir diyor. Ben de onlarla girmiyorum. Kendim başıma girince de rakipten 3 kişi bizden 2 kişi hep hile geliyor. Yüksek rütbe aralıklarında bu böyle olmayabilir fakat benim Rütbem için bu böyle. Valorant konusuna gelecek olursak oyun tercihi olarak CS:GO bence çok daha iyi. Ama oynarken de kanser oluyoruz işte böyle bir durum var :D
Benim rütbem de yüksek değil, uzun süredir hile yapan birini görmedim. Trust factor gerçekten var ve işe yarıyor, oyunu bedava olduktan sonra aldıysanız sebeplerinden biri bu olabilir.

Benim rütbem de yüksek değil, uzun süredir hile yapan birini görmedim. Trust factor gerçekten var ve işe yarıyor, oyunu bedava olduktan sonra aldıysanız sebeplerinden biri bu olabilir.
Bilmiyorum fakat ben ne zaman oyuna girsem her türlü karşıma en az bir hile geliyor.

Yeni bir fps oyunu yapıp ona daha çok güncelleme getirip daha çok ilgilenseler.
Ekosistemi çok büyük, isteseler de bunu yapamazlar. CS:GO skinlerinin piyasası o kadar büyük ki hem oyuncular hem de Valve bunun ekmeğini yiyor, imkanı yok bir kenara atamazlar oyunu. Source 2'ye geçsin, server ve anti-hile sıkıntıları düzelsin başka bir isteği yok oynayanların; oyunu olduğu gibi seviyoruz.
Bilmiyorum fakat ben ne zaman oyuna girsem her türlü karşıma en az bir hile geliyor.
Rütbeniz düşüse tavsiyem sürekli aimbotz gibi haritalarda ve en yüksek zorluktaki botlarla alıştırma yapmanızdır, düşük rütbedeki hile kullananların çoğu küçük yaşta olduğundan eğer refleks ve aiminiz iyiyse hile yapanı teke tekte bile yenebiliyorsunuz. Gerçekten hile kullanıyorsa da bir yerden sonra sinirlenip gerçekten hile yaptığını göstermeye başlar; o zaman da banlanır :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı